[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
4>5>3>3.5>6>7>1>2>>>>>>>>>>>>>>>8
用我講一句 ep8係辣殺

星戰版dark knight wo
隔離個3件廢撚到

睇EU

電影先咁廢
動畫kit幾撚勁下
睇動畫先鐘意kit好型
可惜電影比人秒
動話唔係仲有個外星女跟obi既橙色果個,咩來頭?

Ashoka?
Anakin個徒弟
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d
演技台詞係上時代果d,有d唔習慣

No offence

咁都話舊 其實點解會有一班咁嘅人成日話舊
Anakin on999 死左老婆都知老細係9 up 一係你就型d殺左 sidous 自己稱皇

變左人棍唔夠抽
ep6靠偷襲攬炒先殺到佢
佢頭先已經求Windu留議長條命救老婆,係Windu完全唔理佢先搞成咁
Mark hamill 都講過ep8既luke唔係佢既ideal luke
其實, Windu佢地做決策有理ani感受就唔會咁
有人解釋係咩撚野西斯奇特既劍法
當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但好似溏心3咁就算新拍成套野都好老派
Order 66
execute order66
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d

No offence

你睇啲啱你睇嘅戲啦,無謂勉強自己

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但點解你會想追
呢到anakin咁就屠鳩D細路其實幾唔合理
變得太快
1-6講政治嘅劇情好正
其實, Windu佢地做決策有理ani感受就唔會咁

佢地做野唔會感情行先
30 秒前先還光劍俾obi wan

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

真心覺得迪迪尼肯跟小說走索龍線會好好多

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

真心覺得迪迪尼肯跟小說走索龍線會好好多

佢係話成個星戰都好old school

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但點解你會想追

冇野吸引又會想追
隔離個3件廢撚到

睇EU

電影先咁廢
動畫kit幾撚勁下
睇動畫先鐘意kit好型
可惜電影比人秒
有人解釋係咩撚野西斯奇特既劍法

一般jer大係用form式外交官
因為果個年代冇sith冇咩幾可光劍戰鬥
反而係外交多,所以多jedi係用form6
但form6係最廢,唔岩實戰用
反而sith係form2多 form2係專門係光劍格鬥
一下子就變到咁極端
連細路都殺
話sith太無出現 大部分jedi都唔識應對sith ge劍式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞