[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
臨尾2個太陽個度
出呢套仲好啦

Obi Wan下下都咁反cup

D force 係咪主要用黎吸返把劍比自己?

隔空取物

出呢套仲好啦

真人拍一定無咁既效果
pish
呢粒死星起足幾十年
個死星2.0就幾年搞掂

淨係設計都用咗十幾年啦
起好冇耐又俾人一野炸爆
rogue one

我記得有解釋係第二粒Death Star 其實只係遲第一粒少少已經開始整
BTW, 宜家係咪都冇配音,重播呢三集都因為咁連錄都費時
BTW, 宜家係咪都冇配音,重播呢三集都因為咁連錄都費時

得j2日韓電影,明珠台動畫電影有配,其他電影cut曬,依家半夜重播x檔案都冇咗
雖然好多惡搞分析,但都覺得1-6好好睇
睇過所有電影但冇睇過動畫
動畫點開始好?有邊套係補元一定要睇?
pish

剩係睇clone wars就得

上vmus有埋個時序表俾你
好似係出完電影 先出動畫...
要搞清楚 Starwars 其實係武俠片 啲都係揸住激光槍同飛船嘅古代人嚟
睇完係唔係覺得Luke ep6 時同好多Jeidi其實有距離呢? 其實ep4之前d jeidi 我覺得係勁d架。
好多野失傳左啦,jer大 劍術 /飛劍都無哂.以前D原力運用精彩好多.
睇完係唔係覺得Luke ep6 時同好多Jeidi其實有距離呢? 其實ep4之前d jeidi 我覺得係勁d架。
好多野失傳左啦,jer大 劍術 /飛劍都無哂.以前D原力運用精彩好多.

但ep8有得玩skype同superleia
ep8啲人突然強化到勁yoda幾倍
下集先講
角色多數命苦

但ep8有得玩skype同superleia
ep8啲人突然強化到勁yoda幾倍
Am明明就係FaceTime
好似70年代啲武俠片咁
一早star wars光劍戲就應該要搵香港武指拍啦
Obiwan果個係v字手勢指住人
中國武術嘅劍指係兩雙手指合埋
我帶嚟咗和平、公正同埋安全!
呢啲喺俾我嘅新帝國架!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞