[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
新果套最後武士 邊個係死剩種
R2D2, C3PO, Chewbacca

果2隻機械人生存得仲耐過黑帝
佢地都會對外做外交,行政野對內同ani點講野係一樣
obi wan個起手式好型

呢個起手式我成日都覺得好串,嗰2隻手指好似叫人睇撚住我點打贏你咁

好型
啲jedi細路被人殺哂好慘
唔同架,相信我

其實莉亞公主暫時都未死
準備high ground

果2隻機械人生存得仲耐過黑帝

可惜被人洗過一次腦,經歷2次人生
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d
演技台詞係上時代果d,有d唔習慣

No offence

咁都話舊 其實點解會有一班咁嘅人成日話舊
當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但好似溏心3咁就算新拍成套野都好老派

但點解你會想追
因為新戲就會有返新嘅

演技
笑點
特技
鏡頭嘛

唔知點解見到新嘅演技,笑點呢句覺得好on9 你講嘅呢4樣,就算新戲,都唔會比到你一種劃時代嘅終極新奇感覺
唔同架,相信我

我覺得你心目中新嘅“78”,都不及1-6好睇
yoda型到
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

真心覺得迪迪尼肯跟小說走索龍線會好好多

佢係話成個星戰都好old school

咁冇計

星戰一向賣設定同特技

故事方面......
試下先
準備high ground

You underestimated my power !

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但點解你會想追
因為新戲就會有返新嘅

演技
笑點
特技
鏡頭嘛

唔知點解見到新嘅演技,笑點呢句覺得好on9 你講嘅呢4樣,就算新戲,都唔會比到你一種劃時代嘅終極新奇感覺
唔同架,相信我

你可唔可以解釋下有咩唔同,我覺得好9up feel

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

咁冇計

星戰一向賣設定同特技

故事方面......

最後絕地故事我屌到仆街
I hate you!
其實點解咁多人支持SITH
果堆議員係 共豬黎?
係咁殺安德尊

打得好假d

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

咁冇計

星戰一向賣設定同特技

故事方面......

嗰位巴打覺得設定同特技都好老土……其實我中意故事方面
果堆議員係 共豬黎?

班議員唔信Jedi了
So this is how democracy dies
In thunderous applause
佢地覺得係jedi謀反嘛
果堆議員係 共豬黎?

保皇黨
3戲情真係屌打8

8睇到恰眼訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞