[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
逃出魔幻紀 幾耐無抽過

Obi Wan下下都咁反cup

D force 係咪主要用黎吸返把劍比自己?

隔空取物
下星期日逃出魔幻紀
Yoda準備爆seed
you're breaking my heart anakin
My little green friend
其實點解咁多人支持SITH
果堆議員係 共豬黎?

保皇黨

利用民主制度玩假民主,操縱戰爭,最後喺掌聲下宣佈獨裁銀河

好似話普通人一向唔鍾意jer大
再比皇帝順水推舟
portman真係好靚女……又多賣座電影,又係影后

隔空取物

Liar!
ani叫padme一齊rule the galaxy
佢個孫又係咁同rey講
in my point of view the jedi are evil
ani叫padme一齊rule the galaxy
佢個孫又係咁同rey講

cp
My aligence is to the republic, to DEMOCRACY!!
Skywalker溝大姐姐

屌埋啦,人地仲有埋仔女
You are breaking my heart

隔空取物

呢招真係型撚到喊
電影最接近得darth vader擋Han blaster嗰下
穩守突擊王obiwan
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d
演技台詞係上時代果d,有d唔習慣

No offence

咁都話舊 其實點解會有一班咁嘅人成日話舊
當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但好似溏心3咁就算新拍成套野都好老派

但點解你會想追

冇野吸引又會想追
新嘅star war

始終 ep3 係05年既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞