[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
snoke出現
依家係森林屠殺諗返起阿凡達
snoke出現

sors
有人話個細路就係snoke
snoke出現

因為新戲就會有返新嘅

演技
笑點
特技
鏡頭嘛
新嘅star war
??
點解剩係得主角Jedi 打得贏班複製人
chewie
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d
演技台詞係上時代果d,有d唔習慣

No offence

咁都話舊 其實點解會有一班咁嘅人成日話舊
當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但好似溏心3咁就算新拍成套野都好老派

但點解你會想追

冇野吸引又會想追
新嘅star war

如果淨係想睇3.5,7,8呢啲“新”嘅,不如唔好睇,唔會投入到劇情角色,或者其他電影比較適合你
佢攬住yoda好得意
係,所以我先想追返以前

個人有強逼症一定要順序追
隔離個3件廢撚到

睇EU

電影先咁廢
動畫kit幾撚勁下
睇動畫先鐘意kit好型
可惜電影比人秒
有人解釋係咩撚野西斯奇特既劍法

一般jer大係用form式外交官
因為果個年代冇sith冇咩幾可光劍戰鬥
反而係外交多,所以多jedi係用form6
但form6係最廢,唔岩實戰用
反而sith係form2多 form2係專門係光劍格鬥

同埋sith格劍時會反射負面情緒去對手度擾亂對方用原力
相對地motherfucker個劍法就係用差唔多原理壓制對手所以先用技術打得贏
應該揾lucas繼續作,不過揾人執吓d對白
咁樣拍仲好la
唔係star war fans ,一直想追,但就係呢d"風格"大舊有d難頂好難追

打得好假d
演技台詞係上時代果d,有d唔習慣

No offence

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但點解你會想追
因為新戲就會有返新嘅

演技
笑點
特技
鏡頭嘛

唔知點解見到新嘅演技,笑點呢句覺得好on9 你講嘅呢4樣,就算新戲,都唔會比到你一種劃時代嘅終極新奇感覺
朱兒目擊哂咁多年星戰既劇情
絕地盛世>sith復活>絕地滅亡>sith盛世>絕地復仇>sith滅亡>sith又復活.....loop
新果套最後武士 邊個係死剩種

好過而家一集照抄一集亂鳩咁嚟

當我無講過啦

唔想引起罵戰,真係想追

但點解你會想追

冇野吸引又會想追
新嘅star war

如果淨係想睇3.5,7,8呢啲“新”嘅,不如唔好睇,唔會投入到劇情角色,或者其他電影比較適合你
係,所以我先想追返以前

個人有強逼症一定要順序追

咁你可以放棄了,你應該集集都會覺得old school,仲老土過溏心3
It's over Anakin! I have the high ground !
R2D2, C3PO, Chewbacca
呢個起手式我成日都覺得好串,嗰2隻手指好似叫人睇撚住我點打贏你咁
點解剩係得主角Jedi 打得贏班複製人

原力感應同光劍劍術較強
叉撚住叉撚住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞