[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
Carrie Fisher都唔差呀
但係obi-wan打人high ground就次次贏
點解skywalker咁型,佢啲仔女大過之後咁柒

mark hamill第4集好靚仔wo

leia好靚女wow
sidious都幾錫anakin

sith 唯一傳人
點解7同8既打鬥可以咁撚垃圾⋯
點解skywalker咁型,佢啲仔女大過之後咁柒

mark hamill第4集好靚仔wo

leia好靚女wow

死了
我到而家都唔明higher ground點解係即贏......
Ani跳上去 未到落腳點前obi已經可以斬到佢 因為個地下係斜上

咪行上去打囉 跳乜啫
幾分鐘前爬塔都係obi爬喺上面...又唔即贏
兩代基因都好正
係去到個孫就出事 變左達哥
大能譯得幾有武俠片feel

原力變大能
個陣廣東話配音好似係大能 點解會咁

當初39年前ep4-6上時都係譯大能,好似係
被High ground選中既人
點解7同8既打鬥可以咁撚垃圾⋯

8 ok喎
可惜太短
而且唔係saber對saber
咪就係ani好勝 覺得自己好勁先咁跳囉
佢仲講 you underestimate my power
456拍先wo
...
第3集反而高清過第4集
...

第3集反而高清過第4集
456拍先wo

真心
我到而家都唔明higher ground點解係即贏......
Ani跳上去 未到落腳點前obi已經可以斬到佢 因為個地下係斜上

咪行上去打囉 跳乜啫
幾分鐘前爬塔都係obi爬喺上面...又唔即贏
咪就係ani好勝 覺得自己好勁先咁跳囉
佢仲講 you underestimate my power

好夾硬喎老友...
第3集反而高清過第4集

ep3 2005 上畫
ep4 1977 上畫
道德高地 (9up)

i have the high ground其實可以譯做佔左上風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞