[推到完場] 9:30 星球大戰前傳III : 黑帝君臨

693 回覆
14 Like 6 Dislike
有無人覺得如果vader用現代眼光嚟睇,個造型其實好柒?

又現代眼光論
對比ep8
jw明顯冇心機整個配樂

我覺得sequel jw都仲keep到
仲係幾好聽
可能係無首好duel of the fate咁出姐
不過其實prequel真係有印象又好聽我覺得三首
上年重播456 都係用返下面個版
對比ep8
jw明顯冇心機整個配樂

我覺得sequel jw都仲keep到
仲係幾好聽
可能係無首好duel of the fate咁出姐
不過其實prequel真係有印象又好聽我覺得三首

across the stars
有無人覺得如果vader用現代眼光嚟睇,個造型其實好柒?

又現代眼光論

就係咁先勁
Sw ot而家睇都唔覺得造型柒

大家中意邊個多D?

Luke點知老豆後生咩樣

原力感應

其實可以開R2D2 d file來睇
456就話技術問題
123 d科技咁先進,但78 d飛機仲落後過456
除左粒新死星外,有咩先進過 明明要賣玩具,就要整多d新飛機出黎,佢班友識唔識諗野
如果唔係yoda個老野講埋d廢話
anakin使鬼變vadar
on99

Yoda算無咁老屎忽
隔離有motherfucker
Windu啲態度串過馬撚,俾我係skywalker都會信議長多過jedi

windu下下直接唔得唔得頂撚住

結果論黎講windu都岩既
當時佢心態完全唔似一個master jedi
做既野全部係圍全條女轉
Btw ahsoka同anakin場打鬥好正
仲有chewie
8架轟炸機真係世界級
話就話前傳啲打鬥好似跳舞咁
但咁多Jedi咁多劍有得打來打去不知幾過癮

Original Trilogy來來去去咪用得幾次光劍 雖然更加有武士Feel
最後Luke 去個地方係咪gui gon個仔來
無乜研究,完全唔知咩人來
Hayden Christensen點解紅唔起
但係交際能力冇yoda同obi wan咁好
另外兩個起碼會兜下圈講野
windu就次次黑起塊面,唔得
Yoda打皇帝果場 始終覺得係成個SW系列最正

可惜太短,可以長d
應該係養父母同佢講過佢老母啲野
wookiee好長命架
好似有400年
on99

Yoda算無咁老屎忽
Windu啲態度串過馬撚,俾我係skywalker都會信議長多過jedi

做既野全部係圍全條女轉

鬼叫佢係黑人咩
on99

Yoda算無咁老屎忽

做既野全部係圍全條女轉

黑人呀嘛佢
on99

Yoda算無咁老屎忽

做既野全部係圍全條女轉

所以都有講法係話最錯係虧剛
明明佢可以free anakin同shmi等佢開心成長
做jedi根本令anakin無哂人生中最重要嘅兩樣野
on99

Yoda算無咁老屎忽

做既野全部係圍全條女轉

塊面無時無刻都寫住motherfucker
星戰仲生存緊嘅兩個最勁嘅人打交
456就話技術問題
123 d科技咁先進,但78 d飛機仲落後過456
除左粒新死星外,有咩先進過 明明要賣玩具,就要整多d新飛機出黎,佢班友識唔識諗野

部新版atat仲柒過之前果部

大家中意邊個多D?

Luke點知老豆後生咩樣

原力感應

其實可以開R2D2 d file來睇

R2 ep3後俾人hard reset左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞