沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
shit....原來尋日樂觀sir上左水發功

消化晒啦,今個月加埋0.25,香港唔一定跟,加息咁少對樓市係冇,我睇樓價要升多3%以上,市建局九龍城收咗棟唐樓重建,15XXX/尺,呢檔嘢落注嗰吓就已經贏咗,輸嘅唔會落注,就係咁簡單

WHATS UP?

師父昨天神諭

北水股 大媽股 全部散水
神準呀

除左西裝?

師父昨天神諭

北水股 大媽股 全部散水
神準呀

師傅好撚勁呀!又中
\|/

WHATS UP?

冇落場, 純粹見到早幾日自己隻平保不死牛已經返上去但又止左
夾夾夾
暫時記錄係沈判雙週, 下次可能係沈判月........

WHATS UP?

平保牛0.03左右止左
依家0.07
依家0.07

不過我都已經冇本入場, 得個睇字

WHATS UP?

平保牛0.03左右止左

咁大波幅玩動物好蝕底架

WHATS UP?

平保牛0.03左右止左

保本行先
電視台新聞話星期日bitcoin 期貨市場正式開張,格羅斯條友話未來可取代貨幣𠻹

冚家剷我腦海中諗起賭神高俊話呢個雞棚搭咗一年報仇句說話
280牛仲未殺到
電視台新聞話星期日bitcoin 期貨市場正式開張,格羅斯條友話未來可取代貨幣𠻹

個雞棚唔止一年, 只係呢年搭高好多倍
恆熊豬左幾千蚊,已止
另一隻豬緊4格,唔知止唔止好
恆熊豬左幾千蚊,已止
另一隻豬緊4格,唔知止唔止好

走啦, 講得出即係你已經冇左信念唔知自己做乜

個雞棚唔止一年, 只係呢年搭高好多倍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞