沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
思捷環球
成交量 4.13萬
冇人買

好多股係冇人買,資金集中喺晒幾隻大盤股,非常唔健康

班人應該已經有共識炒turnover 夠大個d,volume 大食水多先有得賺,細股炒到飛無人買都無用
上證快d企番穩3300
隻美高梅, 再望下自己買左新濠 , 又揀錯
今日開市D股呆下呆下, 都係靠邊站睇定D先
思捷環球
成交量 4.13萬
冇人買

好多股係冇人買,資金集中喺晒幾隻大盤股,非常唔健康

班人應該已經有共識炒turnover 夠大個d,volume 大食水多先有得賺,細股炒到飛無人買都無用

依家買入非熱炒股要預揸長,當然係有實質業務,財政穩健嘅公司,好多時會特價,短炒就要搵強國二線藍籌
恆母今日咁勁
5號仔終於都有今日
恆母今日咁勁

之前唔係肥佬上船,係估到上80機會大,北水愛股嚟,信佢多過信700,如果唔係肥佬我贏錢嘅
恆母今日咁勁

之前唔係肥佬上船,係估到上80機會大,北水愛股嚟,信佢多過信700,如果唔係肥佬我贏錢嘅

月頭揸5恆母同銀河call完全被跌市撚走左...
睇怕都係究極呃貨...
好撚嬲呀
恆母今日咁勁

之前我入74.6,嗰時都係諗執吓煙頭,上到76.3肥佬上船,唔信邪hur hur聲去返74,斬咗輸錢

之後話咗呢轉唔買5,肥佬麻撚煩一日2套睇法,正屎忽鬼嚟
出前一丁有機會等2蚊樓下,等一等先

2蚊

窄咯,有2.7樓下比我入都好
恆母今日咁勁

之前我入74.6,嗰時都係諗執吓煙頭,上到76.3肥佬上船,唔信邪hur hur聲去返74,斬咗輸錢

我正股重倉 求師父唔好再上船
恆母今日咁勁

我懷疑佢睇好5同941係因為睇淡700
但係心入面暗地裏覺得個市會升
恆母今日咁勁

我正股重倉 求師父唔好再上船

呢個冇保證
呢輪我黑兼燈,千其唔好睇我貼倉嘅買,最好跟我對賭,有put就put,有熊就熊,唔係講笑㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞