沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
師父話人冇錢交租!

夾死啦

飛熊在天?

買定離手

預計2017年12月8日晚錢錢錢內容
常務理事內容
1. 強調自己救得一個得一個
2. 自己有87 97 07股災經驗
3. 自己計數準又識經濟 Jed
4. 自己記憶力勝人一籌
5. 全港財演一時一樣, 只能信我 Jed
6. 自己係投資, 人地係投機
7. J自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲 Jed
8. J睇中太多散戶有怕賺少心態 Jed

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升 Jed
3. 美匯大升
4. 992見底
5. 北水係唔存在 Jed
6. J中石油
7. 772 / 700相關 / 388 見頂 Jed
8. 大陸債爆破/地下錢爆破 Jed
9. A股爆破
10. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
11. 香港地產爆破 Jed
12. 英國王坐艇/轉呔/HIT AND RUN
13. J賭贏Eugene Jed
14. bitcoin 一定爆煲 Jed
15. 蘋果概念唔掂
16. 美國稅改失敗
17. 通俄門爆破, TRUMP死得
18. J美股已見頂
19. 債市爆破在即
20. 基金經理MARK哂數, 熊市到 Jed
聽日美國財政懸崖
仲有北韓同以色列 Jed
英國脫歐

2.中期跌浪
8.問小兵:你話我有冇講錯

初步判定
開咩我都中!
開咩我都中!

正一屎忽鬼

等緊師傅大注開淡呀
\|/
\|/
\|/
\|/
我尋日做左阿寶,兩張大期硬食250點,輸左$25000,大家引以為戒啦!
我尋日做左阿寶,兩張大期硬食250點,輸左$25000,大家引以為戒啦!

白花油
北韓透過俄羅斯向美國表示願意談判化解危機 金仔笠水

驚被斬首

其實佢放d難民出黎(廿萬左右),殺傷力會唔會大過放飛彈?
\|/

又想掌cfu嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞