沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
齋屌佢都唔夠入肉

你咪撚死呀。日日出show 買put 記得報倉
其實
你地時出post係串鳩佢潤佢
定真心Put 我有時分唔到

今個星期五我平左小熊388港交所。(236熊。225蚊走)

星期五 六冷靜左。
我要跟大媽買上。定跟大師理論派買跌?

跟大師買跌?你傻左呀?

佢12月好似轉左
老西上身又講乜中乜?
我只玩Hit and run。一中即走。幾K上落。

閣下的hit and run 戰術深得師父真傳,正所謂「寧吉倉,勿同船」,三思三思
師傅佢係錢錢錢最後20分鐘講牛三接近尾聲 就快轉熊一

其實

星期五 六冷靜左。

跟大師買跌?你傻左呀?

佢12月好似轉左
老西上身又講乜中乜?

閣下的hit and run 戰術深得師父真傳,正所謂「寧吉倉,勿同船」,三思三思

炒輪中左。長炒幾日。短炒半日或一個鐘。
唔對路我係走。

我明唔應該hit And run
236熊左港交所
去到220上番225平

我都熊左成10蚊啦。
贏左就走
打唔打手我的確係啉遲左。

我大升市都唔係日日牛700
似大注夾我先買入牛。爽過上落市
牛左落10蚊我都會即刻平手止蝕。
如果落左唔止蝕。波幅可以好大。

留本長打係我戰術
其實

星期五 六冷靜左。

跟大師買跌?你傻左呀?

佢12月好似轉左
老西上身又講乜中乜?

炒輪中左。長炒幾日。短炒半日或一個鐘。
唔對路我係走。

我明唔應該hit And run
236熊左港交所
去到220上番225平

我都熊左成10蚊啦。
贏左就走
打唔打手我的確係啉遲左。

我大升市都唔係日日牛700
似大注夾我先買入牛。爽過上落市
牛左落10蚊我都會即刻平手止蝕。
如果落左唔止蝕。波幅可以好大。

留本長打係我戰術
CFU
你輸錢有乜撚所謂
你都幾十歲啦。
好話唔好聽。你都聞到小小棺材味啦。
你輸錢長燈一班弟子長贏。

根本就雙贏

有慧根!
食飯又想起師父 

我們的師父,
願你的熊受顯揚,
願你的淡來臨,
願你的沽意 同船就齊心,
如同在沈判。
700升100蚊(由300去到400蚊)

我都去到360-440 尾段先牛佢。
近牛爆升。
日日換近牛。中一隻升一倍
又買一隻近牛。

中兩口都夠啦 (四倍)平日上上落落夾爆先升我真係唔想咁輸
我想問

係唔係有人Forward 左我地沈門post比CFU睇?

CFU 今集講

問君能有幾多愁?
又真心膠。

呢d係我地既 摩斯密碼主題黎
700升100蚊(由300去到400蚊)

我都去到360-440 尾段先牛佢。
近牛爆升。
日日換近牛。中一隻升一倍
又買一隻近牛。

中兩口都夠啦 (四倍)平日上上落落夾爆先升我真係唔想咁輸

師父希望大家唔好賺衣尐水尾錢
係用心良苦

Lee 次掂la, 猶記得上次師父係道指20000點確認美股牛三末段...之後既故事大家都知道

等大師兄出山帶領沈門先破32000
唔明大家點解成日串佢
睇下各方立場點都有得著 起碼有危機意識 唔會硬好

你初入門你唔明

你聽番年頭CFU 講乜先
27銀娛
40蚊去盡。叫人唔好買(無老屈佢老人家)我唔鳩怕佢Cap我圖,我最多反搵番d片出黎)
結果而家提都唔提呢單野。

5蚊係咁叫人入992(年頭)
又話10蚊叫人唔好買落到5蚊先買。幾威威咁

大市升你又話992有波幅5.2走4.8入
佢次次都高位沽低位入。

炒牛熊佢都可以440入訊熊。
你信?
佢買隻14130(希望無記錯)
全部弟子都睇打靶收回。

我真心左屌佢。係想佢好。

連續買一百局圍。一定有一盤開。輸撚左幾多注都唔講。

大升市大媽買上跟買上
大媽唔買就唔買。贏錢先容易
CFU

我贈你兩句比你老人家

[/red][size=6]呢個世界 贏就威 輸就閪[/size=6
輸咪認囉 鳩頭[/red]
CFU

我贈你兩句比你老人家

呢個世界 贏就威 輸就閪

輸咪認囉 鳩頭

係沈判雙週豬左好多

要一句到血到肉
大聲屌無用

要一句到血到肉
大聲屌無用

幾時可以破到呢句?
(贏到威輪就閪)??

有。星期5自己錢錢錢打飛機果陣

要一句到血到肉
大聲屌無用

幾時可以破到呢句?
(贏到威輪就閪)??

好啦!唔好屌咁勁啦!會俾人屌的

要一句到血到肉
大聲屌無用

幾時可以破到呢句?
(贏到威輪就閪)??

好啦!唔好屌咁勁啦!會俾人屌的

唔準再鬧師父!

我們的師父,
願你的熊受顯揚,
願你的淡來臨,
願你的沽意 同船就齊心,
如同在沈判。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞