沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
公海問bitcoin依家買遲唔遲

年頭唔買依家買
\|/ 師父

買定離手

預計2017年12月8日晚錢錢錢內容
常務理事內容
1. 強調自己救得一個得一個
2. 自己有87 97 07股災經驗
3. 自己計數準又識經濟
4. 自己記憶力勝人一籌
5. 全港財演一時一樣, 只能信我
6. 自己係投資, 人地係投機
7. J自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲
8. J睇中太多散戶有怕賺少心態

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
7. 772 / 700相關 / 388 見頂
8. 大陸債爆破/地下錢爆破
9. A股爆破
10. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
11. 香港地產爆破
12. 英國王坐艇/轉呔/HIT AND RUN
13. J賭贏Eugene
14. bitcoin 一定爆煲
15. 蘋果概念唔掂
16. 美國稅改失敗
17. 通俄門爆破, TRUMP死得
18. J美股已見頂
19. 債市爆破在即
20. 基金經理MARK哂數, 熊市到

年頭唔買依家買

我自己一定唔玩,話之佢升到飛天,不過一路會留意消息,因為佢爆煲嘅話可能波及股市

依家綜合各種消息,開咗bitcoin期貨市場就見真章,冇買開又想睹嘅咪等多陣,冇壞㗎,係升嘅高買高賣之嘛,跌咗咪撈底如果睇好
買定離手

常務理事內容

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
9. A股爆破
11. 香港地產爆破
15. 蘋果概念唔掂
16. 美國稅改失敗
18. J美股已見頂
19. 債市爆破在即

聽日美國財政懸崖

?

年頭唔買依家買

我自己一定唔玩,話之佢升到飛天,不過一路會留意消息,因為佢爆煲嘅話可能波及股市

依家綜合各種消息,開咗bitcoin期貨市場就見真章,冇買開又想睹嘅咪等多陣,冇壞㗎,係升嘅高買高賣之嘛,跌咗咪撈底如果睇好

Btn 爆,一定波及樓股

或者,股市機會高,bitcoin個市值未大到可以影響咁多市場,好似連金市都未夠1/500,股市敏感度高,藉口炒落去有可能嘅

大多數人去搏bitcoin我就想搏金,問題係肥佬我唔想同佢同一條褲

年頭唔買依家買

Btn 爆,一定波及樓股

或者,股市機會高,bitcoin個市值未大到可以影響咁多市場,好似連金市都未夠1/500,股市敏感度高,藉口炒落去有可能嘅

大多數人去搏bitcoin我就想搏金,問題係肥佬我唔想同佢同一條褲

金轉弱左
大家係咪當冇事發生過

\|/ 師父

原野燈力有限,有同門同佢同船都贏
買定離手

常務理事內容

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
9. A股爆破
11. 香港地產爆破
15. 蘋果概念唔掂
16. 美國稅改失敗
18. J美股已見頂
19. 債市爆破在即

聽日美國財政懸崖

仲有北韓同以色列

可能係短期性指標

可能係短期性指標

話唔定我燈過佢
腦魔今日無蒲頭?

未起身/未收工,等12:00過後啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞