沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
想跳樓了
升市都包頭 ?
「窮撚發聲」我屌你地班自私炒樓狗
https://lihkg.com/thread/495353/page/1?ref=web

On9仔一個,中二病

連登大把on9仔,嘥時間睇佢寫乜不如睇吓股好過

我成日都覺得, 批判人炒樓既人係無錢又唔覺得自己會賺到錢既人loser

淋病都講過樓係香港根本就係商品...

佢地講嘅不無道理, 但佢地改變唔到現實

想要改變遊戲規則惟一既方法就係你成為遊戲既大贏家

所以我覺得佢地得個鬧字好無謂
你夠膽嘅玩菠蘿都可以改變到個規則, 但佢地又唔敢
升市都包頭 ?

冇本追數
怕撚左個閪市...今日都係觀望階段

X2

X3

X2

X3

X4
https://lihkg.com/thread/495353/page/1?ref=web

On9仔一個,中二病

我成日都覺得, 批判人炒樓既人係無錢又唔覺得自己會賺到錢既人loser

邊度仲有炒樓? 要炒3年嘅。講咗居住、使用 =/= 擁有,有價值嘅商品就有炒賣活動㗎啦,石油唔係必須品,美國佬,中東佬,俄佬咪又係炒

銅,鐵,大豆,小麥,大麥邊樣冇炒,啲期貨市場嘅作用都未明,窮一世正路,去到北韓都係loser

資源有限,欲望無窮就要競爭誰可擁有,用錢決定還是用等級決定之嘛

X2

X3

X4

已經望左一星期

On9仔一個,中二病

邊度仲有炒樓? 要炒3年嘅。講咗居住、使用 =/= 擁有,有價值嘅商品就有炒賣活動㗎啦,石油唔係必須品,美國佬,中東佬,俄佬咪又係炒

銅,鐵,大豆,小麥,大麥邊樣冇炒,啲期貨市場嘅作用都未明,窮一世正路,去到北韓都係loser

資源有限,欲望無窮就要競爭誰可擁有,用錢決定還是用等級決定之嘛

97個陣既情況真係無機會見, 摸一摸貨就賺
失敗既人最鍾意就係blame others 怨天尤人, 永遠都唔覺自己有問題...

好似有個財演睇錯市就一路企硬話市場扭曲 學下人地基金經理咁虛心D因應市況修正自己觀點啦
雖然個市場又真係扭曲 不過睇錯市你就係冇撚用
肥佬77台,真係要著足一個月直條老西

X2

X3

X4

已經望左一星期

升市唔升
700平保 鬼鬼地。唔值博

求下你洗衫

星期五咁風騷, 今日就頭耷耷
師父睇好油,又叫牛佢3桶油

油價同3桶油根本無咩相關性.....

收到!

收到!

師父話油價會上

佢話有關我就信㗎啦,唔講啦搶貨先

有, 跌一定跟

有, 跌一定跟

呢個都算既, 升就

X2

X3

X4

已經望左一星期

升市唔升
700平保 鬼鬼地。唔值博

因為呢700點由佢地扯番起
已經完成任務...
今日五行係金生水之局, 暫時第三日記錄好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞