沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
補多句,牛熊街貨接近30%或以上就唔好買,搵過隻
如果買既時候未30%,但係慢慢過左70%,就要考慮走貨換馬

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄
人地唔知,以為我係專業call g

有無CALL過G

男人無call過g只係細路

歪風不可長
師父一升就冇3.9,改為午夜3.9,咁點搞呀?

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

歪風不可長

我婚都結埋但係都冇call過

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

金句

建議樓王下期改名用呢句金句

同師父冇關喎

有3.9

今是日有呀
不過係3.11

有3.9

from 旺巴快手:
好啦又到三點九沈大師時間
今日個市又夾多300幾點 去返29000邊
咁呀去返跌600點個起步位附近
依然睇個市係反彈 上星期都講哩個反彈可以去到28800 28900哩d位
都係正常當反彈 睇下可唔可以補返29200
如果係北水資金缺乏情況下 估計資金都跟唔到
而d水平如果上次走唔甩d貨彈得上嚟可以係度減返磅
淡倉唔做住 等一等先
我估計由而加到議息前後兩三日呢
彈完之後會係現水平反復下先 再等方向

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

歪風不可長

我代你老婆比個
徒兒提醒師父,靠傍門左道唔換老西只會一時有效,換衫啦,比人知道輸錢霉到衫都唔多件,幾肉酸呀,唔通同人講自己係環保撚咩?
原來G師兄又係公海開咗個QQ見頂post
唔怪得依兩日升到咁啦
徒兒提醒師父,靠傍門左道唔換老西只會一時有效,換衫啦,比人知道輸錢霉到衫都唔多件,幾肉酸呀,唔通同人講自己係環保撚咩?

decay到反彈
星期一
屌 破唔到午間29000 頂
好失望

有3.9

from 旺巴快手:
好啦又到三點九沈大師時間
今日個市又夾多300幾點 去返29000邊
咁呀去返跌600點個起步位附近
依然睇個市係反彈 上星期都講哩個反彈可以去到28800 28900哩d位
都係正常當反彈 睇下可唔可以補返29200
如果係北水資金缺乏情況下 估計資金都跟唔到
而d水平如果上次走唔甩d貨彈得上嚟可以係度減返磅
淡倉唔做住 等一等先
我估計由而加到議息前後兩三日呢
彈完之後會係現水平反復下先 再等方向

又話逢高加沽,真係龍門由黃埔花園搬咗去打鼓嶺
星期一

展博
Btw每逢出大時代圖都會沈判

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

歪風不可長

我代你老婆比個

你老婆有冇曾經對你講過以下或同義既野?:「你唔好咁幼稚得唔得啊」

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

歪風不可長

全部女人都係雞,全部男人都係鴨
呢幾日估計夾到肥佬春袋㗎啦,出嚟冇晒氣勢,諗住700落到360威番次啦,點知就差一步,神秘力量玩鳩師父玩到出晒面

咁係吖嘛,屌佢老味假假地都係名財演,同明星一樣級數,有冇見過baby大半個月同一套衫吖? 我咁撚窮都唔會啦,除非佢話學股神,全部黑西裝一買七套,著爛再買,不過似乎唔係喎

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

歪風不可長

全部女人都係雞,全部男人都係鴨

究竟有冇男唔叫雞架
between雞要黃油雞先好味,鴨要油封鴨

咁係吖嘛,屌佢老味假假地都係名財演,同明星一樣級數,有冇見過baby大半個月同一套衫吖? 我咁撚窮都唔會啦,除非佢話學股神,全部黑西裝一買七套,著爛再買,不過似乎唔係喎

嗱講還講唔好提baby 呀吓

等佢講CALL左食左呢轉反彈浪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞