沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
\|/師父
我想買聖誕禮物呀

大師,我睇中左隻錶,30k ok?
又話qq 無力既

又話qq 無力既

大師兄
又話qq 無力既

大師兄
又話qq 無力既

大師兄
又話qq 無力既

大師兄
振軍心
上星期斬完隻平保牛佢升返, 好想死
又話qq 無力既

久仰大師兄大名
張新圖好正
【大師午間教路】
大師話暫時未有特別因素令大市再插落去,但要留意內地資金鏈「非常緊」,有機會拖累港股,而下一輪跌浪要美國聯儲局議息後市場反應,建議大家現階段唔好太心急。
‪#沈振盈‬ ‪‎#港股 #頂位最多29000點 #上升空間有限
沈振盈課程同學會

又一舊水戰術

今日破城ok?
【大師午間教路】
大師話暫時未有特別因素令大市再插落去,但要留意內地資金鏈「非常緊」,有機會拖累港股,而下一輪跌浪要美國聯儲局議息後市場反應,建議大家現階段唔好太心急。
‪#沈振盈‬ ‪‎#港股 #頂位最多29000點 #上升空間有限
沈振盈課程同學會

又一舊水戰術

又話qq 無力既

大師兄
牛左700
又話qq 無力既

樣子大師兄 好掛住你呀

其實我都好掛住大家
大師兄
【大師午間教路】
沈振盈課程同學會

又一舊水戰術

今日破城ok?

Approved
傳金正恩已赴邊境地道暫避
https://lihkg.com/thread/495618/page/1?ref=web

滅佢國啦,屌,煩過西

成日咁樣打開口牌
似係口交鳩噏多
傳金正恩已赴邊境地道暫避
https://lihkg.com/thread/495618/page/1?ref=web

滅佢國啦,屌,煩過西

成日咁樣打開口牌
似係口交鳩噏多

真係KO佢點會通知, 射左先講啦
【大師午間教路】
沈振盈課程同學會

又一舊水戰術

今日破城ok?

Approved

ok
上星期斬完隻平保牛佢升返, 好想死

我想自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞