沈陣營第六十八期 - Santa Shum is coming to twon

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
出前一丁又加價去到3.4

睇新聞話自己開拓緊其他產品, 目標每個產品有雙位數字增幅

仲可以開拓咩產品 出前一丁意粉同白飯

有薯片, 麥皮

合味道有出叮叮飯同意粉架
可惜我發過誓
再真錢買港股就輸身家
那怕係一股騰訊
如果唔係 日清都會想買手揸

你當買日本股

IB有得買日本股 唔洗買香港呢邊既日清

有薯片, 麥皮

叮叮飯好食
補多句,牛熊街貨接近30%或以上就唔好買,搵過隻
如果買既時候未30%,但係慢慢過左70%,就要考慮走貨換馬

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄
人地唔知,以為我係專業call g

有無CALL過G

男人無call過g只係細路

有薯片, 麥皮

叮叮飯好食

認真真係有? 利申:怕肥從來唔係食出前一丁

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

有女唔洗CALL

今朝走寶,想入已經升返晒

機會一定有既

而家就係等佢落去,呢輪上市啲股嚟講,我睇最安全係佢,短期大升冇機會,揸長應有回報,日本公司管理層冇咁多財技花巧嘢

有信心會成長,強國冇市佔率冇問題,出到一款嘢打開市場佔2%也好,即時業績大增幅,本身香港業務賺緊錢,點睇都穩陣

機會一定有既

而家就係等佢落去,呢輪上市啲股嚟講,我睇最安全係佢,短期大升冇機會,揸長應有回報,日本公司管理層冇咁多財技花巧嘢

有信心會成長,強國冇市佔率冇問題,出到一款嘢打開市場佔2%也好,即時業績大增幅,本身香港業務賺緊錢,點睇都穩陣

我都想入,不過覺得依家太貴

機會一定有既

到老婚常淡就有機會
熊一完左了
今日係咪冇3.9
今日係咪冇3.9

師父好忙架, 3.9等收市啦

有無咁誇張呀

目標麻
師父992目標都係睇十年圖啦
今日係咪冇3.9

反彈浪29000-29200
喺師傅意料之內
減磅
淡倉唔做住

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

金句

建議樓王下期改名用呢句金句

同師父冇關喎
今日係咪冇3.9

反彈浪29000-29200
喺師傅意料之內
減磅
淡倉唔做住

無淡倉唔通....

都係gamel 兄最好

好耐冇人叫過我全名
個個都G師兄 G師兄

有無CALL過G

金句

建議樓王下期改名用呢句金句

同師父冇關喎

男人無call過g只係細路, 師父無PUT騰訊只係鳩頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞