[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
我幾時有嫌棄人

國絲你真係好幽默…
係人都知你嫌棄短髮架啦…

唔追擊你啦,潛水先
想問下大家知唔知concert幾錢張飛?
咁你點表達到你對長腿既愛慕
去睇啤啤韓場都特登走去睇sowon生放
唔係生日都無表示呀嘛

我呢d唔係用物質黎衡量囉!
一切都在心中!

唔似你囉! 一剪短就嫌棄人…
一個唔夠,仲要嫌棄兩個…

Ching Ho ball
補張sg 詳細圖

11萬w
咁你點表達到你對長腿既愛慕
去睇啤啤韓場都特登走去睇sowon生放
唔係生日都無表示呀嘛

我呢d唔係用物質黎衡量囉!
一切都在心中!

唔似你囉! 一剪短就嫌棄人…
一個唔夠,仲要嫌棄兩個…

agger~~~撐U巴

我幾時有嫌棄人

禾今日巧想bin絲呀呀呀呀呀

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

11萬WON

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

又有得笑

11萬WON

11萬WON

一期係唔係買得一張飛?你地會買邊日?

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

兩張都買

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

又有得笑

有排bin....

11萬WON

買到緊係2場買哂啦
我都緊係想買晒兩場, 但一期預售只可以買一張始終都要揀一場買左先, 另一場要希望正式發售時仲有位先可以買到。
我諗預售我會揀買星期六嗰場先

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

又有得笑

有排bin....

仲要有圖

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

又有得笑

有排bin....

仲要有圖

bin得人多

11萬WON

買到緊係2場買哂啦
我都緊係想買晒兩場, 但一期預售只可以買一張始終都要揀一場買左先, 另一場要希望正式發售時仲有位先可以買到。

我係度諗一期預購會唔會都有限額...... 又唔知(好似?)有幾多一期會員
萬一第一輪爭唔到都唔知點算
聽日5點仲扮緊工呀頂
利申 淨係去到星期六嗰場

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

兩張都買

佢寫住 1 ticket per person for each performance
each performance 係唔係講緊每一場 ?姐係每場可以各買一張飛 ?

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

兩張都買

佢寫住 1 ticket per person for each performance
each performance 係唔係講緊每一場 ?姐係每場可以各買一張飛 ?

應該係

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

我係度諗一期預購會唔會都有限額...... 又唔知(好似?)有幾多一期會員
聽日5點仲扮緊工呀頂

如果會員number係跟申請先後
我諗應該有5k人
我最後半個鐘先搞好申請
Number 48xx

感謝巴打提供素材
國絲我都幫你唔到啦…

又有得笑

有排bin....

仲要有圖

bin得人多

WTF
我竟然會講過D咁既野
仲要係男神搵出黎 男神真係變左

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

兩張都買

應該係

我明你好擔心買飛,
其實大家都係睇一樣既文字,
俾D信心自己
有一期有錢沒得去con應屆DSE考生留名

11萬WON

買到緊係2場買哂啦

聽日5點仲扮緊工呀頂

扮緊工 x 2
我剛剛試過可以開定兩個 browser , 一個揀6號個場 , 一個揀7號個場
揀左位先, 揀左位按 next 去到step 2 佢就會 hold 住左個位, 其他人就揀唔到
兩邊 browser 兩場都係咁用極速揀左位先 , 再慢慢去 step 3 打卡 no 做付款程序
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞