[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
仆街,狂咁refresh 終於有個位,搞完一大輪入晒資料先話乜野no match屌!!!!

信用卡sms驗證碼?

我presale 果時都試過出左no match
買第一張無事,買第二張飛用同樣一張信用卡就出左no match
試左三次都唔得,之後換另一張信用卡就ok左
hsbc有send sms比我知話咩交易被拒

好感動

我禁左1個鐘F5,終於搶左個A3啦 有得去啦!

恭喜你呀
抵你買到 ,咁有耐力禁1個鐘F5
今次無出no match?
我想問1F係企位 2F係坐位?

應該係啦

我想問1F係企位 2F係坐位?

1F 2F 都係坐位
得Floor ABCD係企位
下集
冇曬飛
冇曬飛

係啊 想去有冇得補救
原來個場得咁細
咁個格局其實似mini concert多
唔通sm怕租大少少嘅場會賣唔晒
原來個場得咁細

隔離團first concert都係呢個場
點都好過香港個垃圾場平地長方形
買到飛有得去啦
原來個場得咁細

隔離團first concert都係呢個場
點都好過香港個垃圾場平地長方形

Olympic Hall 大定係 亞博 hall 10 大?
個場咁細 somu 點解唔比多D 信心

係啦,官咖都過左80000啦 , 開大D都應該賣得晒
係唔係個個團開 first concert 都係咁上下規模 ?
買到飛有得去啦

係今晚突然間有?

撳左3個幾鐘F5
期間見到間唔中一張一張咁跌出黎
買到飛有得去啦

係今晚突然間有?

撳左3個幾鐘F5
期間見到間唔中一張一張咁跌出黎

女友有你呢D BUDDY真係好開心 撳左3個幾鐘F5
買唔飛既畢地唔使灰心
根據以往經驗係會跌返啲飛出黎既
keep住間唔中入去睇下可能有驚喜

正解
而且退飛時間係買左之後7天內,所以過多四、五日再入去睇睇啦

真係稔唔明點解有人咁辛苦買左會退飛

係唔係個個團開 first concert 都係咁上下規模 ?

上次韓場FM都唔爆,開大啲 想再空啲?
岩先見到7號E3有位
冇曬飛

係啊 想去有冇得補救

呢幾日得閒入去禁下睇下有冇人退飛
如果都係買唔到的話仲有以下辦法

Remaining seat after the ticket sale period can be sold on-site on the day of performance

睇你博唔博即場係會場買飛 都真係買唔到咁都仲有會場門口黃牛

Btw 賣黃牛可恥

上次韓場FM都唔爆,開大啲 想再空啲?

agger,而且通常去到退飛限期前應該都會間唔中跌d飛出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞