[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike

嗚啊

嗚啊

清新琳~

嗚啊

清新琳~

明明仲未落妝 邊忽清爽

嗚啊

肥琳巴無時無刻都mon住人地既

嗚啊

我幫佢影完佢就即刻post 好難唔知

嗚啊

我幫佢影完佢就即刻post 好難唔知

巴打原來係部相機

想問下各位大神C1 第2行 其實會唔會好遠? 如果遠既話 唸住轉企位
我智係fingertip開始完全蛻變喎
又自信又靚

我情就真係可以再好
成個生日派最期待就係solo個part
不過比起之前已經冇咁怕羞

仲可以rap添
我智係fingertip開始完全蛻變喎
又自信又靚

我情就真係可以再好
成個生日派最期待就係solo個part
不過比起之前已經冇咁怕羞

我智真係 今年

識貨呀強

反而我覺得最無自信係智 ....不過近來已經有很大改善 ...反而銀我又唔覺得佢無自信 ...anyway .... 豬同銀各有特色,不過穩定性真係豬sure ...

智智可以話性格影響,而且身為忙內,但我覺得已經比起以前有長足進步,當日出果首ost真係令我感動如見到個女出嫁咁,有種終於出人頭地既感覺

但其實成隊女朋友都有好多好大改善了,繼續努力支持,都係果句演唱會見

最尾個句由我岩岩入坑講到而家脫埋飯
究竟幾時先肯去睇

1月演唱會都係1個月之後既事姐,到時見吧
想問有冇人會組隊一齊去韓國concert?
小弟琴日先買到 6號7號門票,但未去過韓國,好多野都唔識 求各位大神幫助

反而我覺得最無自信係智 ....不過近來已經有很大改善 ...反而銀我又唔覺得佢無自信 ...anyway .... 豬同銀各有特色,不過穩定性真係豬sure ...

智智可以話性格影響,而且身為忙內,但我覺得已經比起以前有長足進步,當日出果首ost真係令我感動如見到個女出嫁咁,有種終於出人頭地既感覺

但其實成隊女朋友都有好多好大改善了,繼續努力支持,都係果句演唱會見

最尾個句由我岩岩入坑講到而家脫埋飯
究竟幾時先肯去睇

老公巴精神與我們共存你識條鐵咩

見到你地當見咗
小弟琴日先買到 6號7號門票,但未去過韓國,好多野都唔識 求各位大神幫助

單拖去 去過幾次 但唔識韓文
想問下各位大神C1 第2行 其實會唔會好遠? 如果遠既話 唸住轉企位
目測離個台都有50-60米

單拖去 一次都未去過 無事既

開估了

智智bb瘦咗

鍾意智妹直髮多過曲髮

到時場外見啦

開估了

智智bb瘦咗

都係鍾意佢包面多D
目測離個台都有50-60米

感謝

到時場外見啦

各位著多件衫呀唔好冷親呀
企位係唔係要預早在戶外排隊等入場? 好驚變雪條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞