[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
企位大家揀邊區 到時一齊集結

我 A B

C? 時間無多 快d決定

C? 時間無多 快d決定

C/D
1分鐘
買左6號坐B2 7號企A
買到兩日

6號a賣得好快,淨係買到c
6號企C 7號企D
6號企C 7號企D

一樣

我都係 不過本來都已經決定企C
新手第一次搶好刺激 0秒夠鐘已經即刻撳都要排到11XX
6號企C 7號企D

你同一張信用卡買兩場? 試幾次都佢唔比我買,要換卡先得
6號企C 7號企D

一樣

一樣

我都係 不過本來都已經決定企C
新手第一次搶好刺激 0秒夠鐘已經即刻撳都要排到11XX

好刺激 我稔住揀a,按左幾個位都話比人揀左 ,嚇得我
我開左三部機一齊買
6號企C 7號企D

一張卡買晒 不過買第二張果陣有少少阻滯 要由排過入去 但最後都買到
6號企C 7號企D

一張卡買晒 不過買第二張果陣有少少阻滯 要由排過入去 但最後都買到

same here 第二張試左幾次都唔得 出去再排過就買到
原本第二日有個靚坐位d2 買唔到再入比人買左
最尾買左第一日企C 第二日企D
恭喜大家
我星期五買唔知仲有無位

now

16 Jan

All Section ₩110,000 좌석보기

Floor FLOOR, Sec STANDING A, 0
Floor FLOOR, Sec STANDING B, 0
Floor FLOOR, Sec STANDING C, 181
Floor FLOOR, Sec STANDING D, 244
Floor 1, Sec B1, 0
Floor 1, Sec B2, 0
Floor 1, Sec C1, 2
Floor 1, Sec C2, 0
Floor 1, Sec C3, 1
Floor 1, Sec D1, 0
Floor 1, Sec D2, 4
Floor 2, Sec A3, 78
Floor 2, Sec A4, 106
Floor 2, Sec C1, 113
Floor 2, Sec C2, 75
Floor 2, Sec C3, 112
Floor 2, Sec E3, 87
Floor 2, Sec E4, 108
恭喜大家
我星期五買唔知仲有無位

now

16 Jan

All Section ₩110,000 좌석보기

Floor FLOOR, Sec STANDING A, 0
Floor FLOOR, Sec STANDING B, 0
Floor FLOOR, Sec STANDING C, 181
Floor FLOOR, Sec STANDING D, 244
Floor 1, Sec B2, 0
Floor 1, Sec C1, 2
Floor 1, Sec C2, 0
Floor 1, Sec C3, 1
Floor 1, Sec D2, 4
Floor 2, Sec A3, 78
Floor 2, Sec A4, 106
Floor 2, Sec C1, 113
Floor 2, Sec C2, 75
Floor 2, Sec C3, 112
Floor 2, Sec E3, 87
Floor 2, Sec E4, 108

7 Jan
Floor FLOOR, Sec STANDING C, 248
Floor FLOOR, Sec STANDING D, 278
Floor 1, Sec B2, 11
Floor 1, Sec C1, 6
Floor 1, Sec C2, 1
Floor 1, Sec C3, 7
Floor 1, Sec D2, 21
Floor 2, Sec A3, 86
Floor 2, Sec A4, 110
Floor 2, Sec C1, 114
Floor 2, Sec C2, 29
Floor 2, Sec C3, 114
Floor 2, Sec E3, 85
Floor 2, Sec E4, 110
6號企C 7號企D

企位係唔係早排隊早d入場?
6號企C 7號企D

好似話冇劃位 應該係要同人搶?
咁係咪可以慳返一晚酒店錢去會場門口訓
6號企C 7號企D

跟NUMBER排隊入場
屌 我係咪睇到長銀
6號企C 7號企D

跟NUMBER排隊入場

如果早D排 早D入場 我唸入場果時暴動都似

跟NUMBER排隊入場

如果早D排 早D入場 我唸入場果時暴動都似

如果係咁既就要依家開始排隊入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞