[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike

痴孖筋 咁正嘅

痴孖筋 咁正嘅

不能同意更多
中字171025GFRIEND Live Show-CELUV.TV I'm Celuv
https://www.bilibili.com/video/av17137907/?from=search&seid=7331851886008869121
終於等到呢個完整版
俾情生日唱果首歌洗左腦添
聽到好感動
俾情生日唱果首歌洗左腦添
聽到好感動

聽多兩次之後就係咁loop
中字171025GFRIEND Live Show-CELUV.TV I'm Celuv
https://www.bilibili.com/video/av17137907/?from=search&seid=7331851886008869121
終於等到呢個完整版

差唔多成100分鐘 咁長既
我終於買到飛啦
7號場C區企位 好感動呀
7號場 有冇人a/b區想換 d區row5睇個人stage
今晚開全咪 ...銀仔表現唔係好穩定,反而乳豬好好 ...其他成員都唔錯

加油lol ..
今晚開全咪 ...銀仔表現唔係好穩定,反而乳豬好好 ...其他成員都唔錯

加油lol ..

掛住拍拖

加油lol ..

掛住拍拖

師父cb

加油lol ..

我覺得銀仔自信都仲唔係好夠,可能咁影響佢個穩定性
有時見佢上節目對住鏡頭都唔係好自在, 發言扭扭擰擰咁
剛剛睇完 I'm Celuv , 個主持人問佢同豬仔同時間各自出合作曲會唔會受影響
雖然豬仔話同銀仔之間唔係競爭關係而是共同前進的關係(豬仔真係識講野
相信佢地都會知道外界會將佢地比較,銀仔面對住豬仔呢種咁優秀隊員,佢都應該有唔少壓力

作為buddy真係好開心女友幾年間有咁大進步, 網絡上都多左好多關於佢地唱功既正面評價,呢D都係佢地努力不停累積演出經驗得返黎既成績
有時真係唔想女友不停出 show 無得休息, 但係又想感激 somu 比左佢地出左咁多 show 先可以累積咁多演出經驗
雖然場場開咪就無咩可能,但有機會就應該比佢地開咪唱練下個膽
如果完全唔比佢地開咪唱係無可能進步的

依家望到佢地個個都敢自信地唱, 作為buddy真係好驕傲

加油lol ..

掛住拍拖

師父cb

加油lol ..

我覺得銀仔自信都仲唔係好夠,可能咁影響佢個穩定性
有時見佢上節目對住鏡頭都唔係好自在, 發言扭扭擰擰咁
剛剛睇完 I'm Celuv , 個主持人問佢同豬仔同時間各自出合作曲會唔會受影響
雖然豬仔話同銀仔之間唔係競爭關係而是共同前進的關係(豬仔真係識講野
相信佢地都會知道外界會將佢地比較,銀仔面對住豬仔呢種咁優秀隊員,佢都應該有唔少壓力

作為buddy真係好開心女友幾年間有咁大進步, 網絡上都多左好多關於佢地唱功既正面評價,呢D都係佢地努力不停累積演出經驗得返黎既成績
有時真係唔想女友不停出 show 無得休息, 但係又想感激 somu 比左佢地出左咁多 show 先可以累積咁多演出經驗
雖然場場開咪就無咩可能,但有機會就應該比佢地開咪唱練下個膽
如果完全唔比佢地開咪唱係無可能進步的

依家望到佢地個個都敢自信地唱, 作為buddy真係好驕傲

反而我覺得最無自信係智 ....不過近來已經有很大改善 ...反而銀我又唔覺得佢無自信 ...anyway .... 豬同銀各有特色,不過穩定性真係豬sure ...

反而我覺得最無自信係智 ....不過近來已經有很大改善 ...反而銀我又唔覺得佢無自信 ...anyway .... 豬同銀各有特色,不過穩定性真係豬sure ...

智智可以話性格影響,而且身為忙內,但我覺得已經比起以前有長足進步,當日出果首ost真係令我感動如見到個女出嫁咁,有種終於出人頭地既感覺

但其實成隊女朋友都有好多好大改善了,繼續努力支持,都係果句演唱會見
我智係fingertip開始完全蛻變喎
又自信又靚

我情就真係可以再好
成個生日派最期待就係solo個part
不過比起之前已經冇咁怕羞
我智係fingertip開始完全蛻變喎
又自信又靚

我情就真係可以再好
成個生日派最期待就係solo個part
不過比起之前已經冇咁怕羞

我智真係 今年

Goodnight

智智可以話性格影響,而且身為忙內,但我覺得已經比起以前有長足進步,當日出果首ost真係令我感動如見到個女出嫁咁,有種終於出人頭地既感覺

但其實成隊女朋友都有好多好大改善了,繼續努力支持,都係果句演唱會見

最尾個句由我岩岩入坑講到而家脫埋飯
究竟幾時先肯去睇

最尾個句由我岩岩入坑講到而家脫埋飯
究竟幾時先肯去睇

老公巴精神與我們共存你識條鐵咩

Goodnight

呢個笑容我可以望一世
琳仔隻手仔細細隻好cute
佢睇黎好似唔多鐘意留長指甲,見親都係指甲短短

女友幾時都係我地既環保小先鋒

環保嘅somu,環保嘅女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞