[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike

開估了

智智bb瘦咗

hi,老公巴
long time no see

智智瘦左但更靚呀
健康就得啦

覺得佢壓力好大,所以瘦到唔太健康

反而我覺得最無自信係智 ....不過近來已經有很大改善 ...反而銀我又唔覺得佢無自信 ...anyway .... 豬同銀各有特色,不過穩定性真係豬sure ...

智智可以話性格影響,而且身為忙內,但我覺得已經比起以前有長足進步,當日出果首ost真係令我感動如見到個女出嫁咁,有種終於出人頭地既感覺

但其實成隊女朋友都有好多好大改善了,繼續努力支持,都係果句演唱會見

最尾個句由我岩岩入坑講到而家脫埋飯
究竟幾時先肯去睇

老公巴精神與我們共存你識條鐵咩

見到你地當見咗

幾時見我

唔係見咗啦咩?

冇sponsor啦冇記錯

睇黎我坐咗好耐監

睇黎我坐咗好耐監

已經冇人搵女友做代言好耐

睇黎我坐咗好耐監

已經冇人搵女友做代言好耐

不久既將來 東方大大應該會搵?
邊度有黃牛買?
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住
依家都定時跌一、兩張出黎
有d恆心keep住f5就應該可以搶到張嘅

邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

今日收工 見到2日都有企位C區 第9行既飛 趺出黎..
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

而家一堆 幾十張咁跌出黎
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

哇,c d區突然跌幾十張咁多
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

13號好似一期免費退飛deadline,一到14號就一次過跌出黎
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

13號好似一期免費退飛deadline,一到14號就一次過跌出黎

想搏下執a b區,不過睇黎冇人會放
依家跌出黎d企位又同我嘅差唔多所以都係繼續睇下先
邊度有黃牛買?

唔駛買牛住

話口未完又跌飛了

想搏下執a b區,不過睇黎冇人會放
依家跌出黎d企位又同我嘅差唔多所以都係繼續睇下先

努力睇緊 睇下會唔會有AB跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞