[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
C定d好 岩岩先出到黎搶
6號企C 7號企D

你同一張信用卡買兩場? 試幾次都佢唔比我買,要換卡先得

一張卡買晒 不過買第二張果陣有少少阻滯 要由排過入去 但最後都買到

same here 第二張試左幾次都唔得 出去再排過就買到
原本第二日有個靚坐位d2 買唔到再入比人買左
最尾買左第一日企C 第二日企D

企位係唔係早排隊早d入場?

好似話冇劃位 應該係要同人搶?
咁係咪可以慳返一晚酒店錢去會場門口訓

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

你同一張信用卡買兩場? 試幾次都佢唔比我買,要換卡先得

一張卡買晒 不過買第二張果陣有少少阻滯 要由排過入去 但最後都買到

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

My ticket果到仲果個seat number?

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

My ticket果到果個seat number?

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

我揀位果時無留意 ,以為要排隊入 ,所以求期揀個位

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

但我見佢寫standing section includes FLOOR A, FLOOR B, FLOOR C and FLOOR D in front of the stage and please be advised that the number you select during the reservation is an admission number, not a seat number

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

但我見佢寫standing section includes FLOOR A, FLOOR B, FLOOR C and FLOOR D in front of the stage and please be advised that the number you select during the reservation is an admission number, not a seat number

所以應該唔關買果陣揀果個位事? 但佢又好似冇講點分位

一個左邊一個右邊 距離一樣 是但啦
一下你睇下條頸扭左定扭右舒服d囉
再唔係去研究下佢地跳舞 d企位 睇下左邊定右邊岩你多d

唔係話要跟號碼排咩

邊度可以睇到號碼?

所以應該唔關買果陣揀果個位事? 但佢又好似冇講點分位

所以我理解成到時係跟no.排 然後入到去鬥快搶位
頂 好驚俾班大叔飯撚狗咁迫返去後面

一個左邊一個右邊 距離一樣 是但啦
你睇下條頸扭左定扭右舒服d囉
再唔係去研究下佢地跳舞 d企位 睇下左邊定右邊岩你多d

太興奮 瘋狂打錯字

第二行 搶企位個number應該係排隊入掛 我估...
btw1日搶左c 1日搶左b

第二行 搶企位個number應該係排隊入掛 我估...
btw1日搶左c 1日搶左b

睇漏左呢行
咁應該係喇
大家加油 ...我係香港睇大家文字直播

我真係恭喜你地呀
2日已買
我真係恭喜你地呀

你呢
我真係恭喜你地呀

你呢

我都無一期
等緊8號呀
我真係恭喜你地呀

你呢

我都無一期
等緊8號呀

咁真係恭喜你
我真係恭喜你地呀

你呢

我都無一期
等緊8號呀

咁真係恭喜你

希望在明天呀
我真係恭喜你地呀

你呢

我都無一期
等緊8號呀

咁真係恭喜你

希望在明天呀

咁祝你成功啦哥哥
我真係恭喜你地呀

你呢

我都無一期
等緊8號呀

咁真係恭喜你

希望在明天呀

咁祝你成功啦哥哥

好衰
去番屋企 終於買左了
一陣落街買定一箱營多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞