[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
新飯一頁留名
新飯一頁留名

熱烈慶祝最靚嘅隊長金韶情生日留名

金韶情黃恩妃鄭睿隣崔俞娜世界級~正
新飯一加一頁留名
新飯一加一頁留名

新飯一頁留名

笑男神嘅.....
咁快推定開新post
又到一年一度我情既大日子
新飯一頁留名

笑男神嘅.....

我都係躝返入我老母個西度先
新post留名
留名
係呀又係我呀
人類總要重複同樣的錯誤
今年我又寄禮物俾情情
就係到同大家講解下我又準備咗d咩去俾人扔

今年絕對係比上一年hea
上一年非常有心思咁諗咩會啱情情
今年直頭hea買
首先係一個全粉紅色既背囊

係我有一日咁啱行過街見到就買咗
對上一次見佢去歐洲都無個背囊揹住
所以就求其買一個

第二件就係一條手繩

呢條手繩係我一個好朋友推介俾我
我見佢個錨都幾靚所以就買咗佢落嚟
同埋手鍊佢應該有幾萬條
所以都係不了

而且手繩比較輕
戴住會舒服d
至少我係咁諗

最後一件真係花盡唒我d心思先整到出嚟
就係係韓國可能已經唔興既零食雪櫃
聽講係d韓妹為咗吸引佢個oppa先整既
又聽講韓國d oppa好大男人
就算sxxeone都唔會整呢d細活出嚟氹情情

聰明既我腦裹面已經有唒成個劇本

萬事起頭難
由𠝹版開始已經非常痛苦
用𠝹刀𠝹又𠝹到一忽忽
用發熱線鋸又好難𠝹到直線
最後cut到好鬼肉酸

所以又要搵紙包住佢
用禮物紙又太浮誇
用卡紙又大又難痴到好貼
所以最後用咗馬拉紙

貼好唒之後就要用封箱膠紙將三舊野痴埋一齊
之前諗過用門較既
但係又要鑽窿又要固定
煩到想死
所以都係貼膠紙算

而零食方面就揀咗d比較有香港特色既
有格仔餅味同雞蛋仔味既零食
好似仲有奶茶味
雖然我就未試過味
但係應該唔差掛
再補下d xx戀人既餅同黑糖餅
加6樽燕窩就差唔多塞滿個雪櫃咁濟

可惜既係就算包咗紙
但係都係好鬼核突
學輝夜話齋
好似紙紮公仔咁既款
所以又要貼番sowon既相上去再裝飾佢

在此特別鳴謝 (排名不分先後)
@咖哩與吉
@OHMYGOD_JIMIN
@肥琳世界級
3位巴打捐圖俾我
唔係既話情情應該會一野pat咗個雪櫃落垃圾筒

再包番3條絲帶去固定番個盒就搞掂啦

最後寫埋收件人同寄件人就終於收工啦

係到要多謝仙氣bbg 咖哩與吉 同東方大神今日陪住細佬pack箱
更加要多謝東方大神幫我人肉速遞份禮物過去俾情情
終於唔洗再靠dxl同fexex呢d又貴又會delay既速遞公司

另外google site個面會陸續回復正常
因為呢排太忙實在唔得閒打理
所以係到同各buddy講聲唔好意思
新飯留名
新post留名
世界上最qq既智 @蒙面歌王

round 1 - Where the Wind Rises
https://www.youtube.com/watch?v=AEouSc-oKh8
round 2 - Free Time
https://www.youtube.com/watch?v=2CGdvFUdEM4
Taking off the mask
https://www.youtube.com/watch?v=oGkuEGKVpT4
係呀又係我呀
人類總要重複同樣的錯誤
今年我又寄禮物俾情情

今年直頭hea買

所以就求其買一個

第二件就係一條手繩

同埋手鍊佢應該有幾萬條
所以都係不了

而且手繩比較輕
戴住會舒服d
至少我係咁諗

萬事起頭難
由𠝹版開始已經非常痛苦
用𠝹刀𠝹又𠝹到一忽忽
最後cut到好鬼肉酸

所以又要搵紙包住佢
用禮物紙又太浮誇
用卡紙又大又難痴到好貼
所以最後用咗馬拉紙

之前諗過用門較既
但係又要鑽窿又要固定
煩到想死
所以都係貼膠紙算

好似仲有奶茶味
雖然我就未試過味
但係應該唔差掛

可惜既係就算包咗紙
但係都係好鬼核突
學輝夜話齋
好似紙紮公仔咁既款

@咖哩與吉
@肥琳世界級
3位巴打捐圖俾我

係到要多謝仙氣bbg 咖哩與吉 同東方大神今日陪住細佬pack箱
終於唔洗再靠dxl同fexex呢d又貴又會delay既速遞公司

利害
新post 留名
新post留名
半日冇睇post
一開就見到yoon巴推到爆post
新飯留名
世界上最qq既智 @蒙面歌王

round 1 - Where the Wind Rises
https://www.youtube.com/watch?v=AEouSc-oKh8
round 2 - Free Time
https://www.youtube.com/watch?v=2CGdvFUdEM4
Taking off the mask
https://www.youtube.com/watch?v=oGkuEGKVpT4

新po留名

情家軍非同小可
大神
係呀又係我呀
人類總要重複同樣的錯誤
今年我又寄禮物俾情情

今年直頭hea買

所以就求其買一個

第二件就係一條手繩

同埋手鍊佢應該有幾萬條
所以都係不了

而且手繩比較輕
戴住會舒服d
至少我係咁諗

萬事起頭難
由𠝹版開始已經非常痛苦
用𠝹刀𠝹又𠝹到一忽忽
最後cut到好鬼肉酸

所以又要搵紙包住佢
用禮物紙又太浮誇
用卡紙又大又難痴到好貼
所以最後用咗馬拉紙

之前諗過用門較既
但係又要鑽窿又要固定
煩到想死
所以都係貼膠紙算

好似仲有奶茶味
雖然我就未試過味
但係應該唔差掛

可惜既係就算包咗紙
但係都係好鬼核突
學輝夜話齋
好似紙紮公仔咁既款

@咖哩與吉
@肥琳世界級
3位巴打捐圖俾我

我諗左好耐都唔明點解你女朋友又肯比你整D咁既野比女朋友
係呀又係我呀
人類總要重複同樣的錯誤
今年我又寄禮物俾情情

今年直頭hea買

所以就求其買一個

第二件就係一條手繩

同埋手鍊佢應該有幾萬條
所以都係不了

而且手繩比較輕
戴住會舒服d
至少我係咁諗

萬事起頭難
由𠝹版開始已經非常痛苦
用𠝹刀𠝹又𠝹到一忽忽
最後cut到好鬼肉酸

所以又要搵紙包住佢
用禮物紙又太浮誇
用卡紙又大又難痴到好貼
所以最後用咗馬拉紙

之前諗過用門較既
但係又要鑽窿又要固定
煩到想死
所以都係貼膠紙算

好似仲有奶茶味
雖然我就未試過味
但係應該唔差掛

可惜既係就算包咗紙
但係都係好鬼核突
學輝夜話齋
好似紙紮公仔咁既款

@咖哩與吉
@肥琳世界級
3位巴打捐圖俾我

繼續被騙的buddy留名
係呀又係我呀
人類總要重複同樣的錯誤
今年我又寄禮物俾情情

今年直頭hea買

所以就求其買一個

第二件就係一條手繩

同埋手鍊佢應該有幾萬條
所以都係不了

而且手繩比較輕
戴住會舒服d
至少我係咁諗

萬事起頭難
由𠝹版開始已經非常痛苦
用𠝹刀𠝹又𠝹到一忽忽
最後cut到好鬼肉酸

所以又要搵紙包住佢
用禮物紙又太浮誇
用卡紙又大又難痴到好貼
所以最後用咗馬拉紙

之前諗過用門較既
但係又要鑽窿又要固定
煩到想死
所以都係貼膠紙算

好似仲有奶茶味
雖然我就未試過味
但係應該唔差掛

可惜既係就算包咗紙
但係都係好鬼核突
學輝夜話齋
好似紙紮公仔咁既款

@咖哩與吉
@肥琳世界級
3位巴打捐圖俾我

笑到仆街
打咁大篇野比輝夜一句直線抽擊
成件事完左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞