[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區 (101) 熱烈慶祝永遠的隊長金韶情生日粗卡

1001 回覆
37 Like 13 Dislike
買唔到飛....心碎
買唔飛既畢地唔使灰心
根據以往經驗係會跌返啲飛出黎既
keep住間唔中入去睇下可能有驚喜
買唔飛既畢地唔使灰心

正解
而且退飛時間係買左之後7天內,所以過多四、五日再入去睇睇啦
買唔飛既畢地唔使灰心

正解

如果琳同b都搶到既就代表之後至少會有兩張退番出黎

買唔到?
買唔飛既畢地唔使灰心

正解

如果琳同b都搶到既就代表之後至少會有兩張退番出黎

b仔禁到個位但係唔識比錢
頭先情情官咖話佢又玩埋一份但排1700
渣架~~~
頭先情情官咖話佢又玩埋一份但排1700
渣架~~~

she對依d野一向都渣架

個Seating plan 有A2同E2,但撳入去買飛個度就唔畀你買A2同E2,而家咁快賣曬我估遲啲會開埋,最後機會
買唔到嘅buddy其實可以考慮照去
到時會場會有少量飛即場發售 (應該係d人退嘅飛)
買唔到嘅都可以選擇門口黃牛
Buddy有愛
仆街,狂咁refresh 終於有個位,搞完一大輪入晒資料先話乜野no match屌!!!!

信用卡sms驗證碼?
轉左時間 差啲唔記得
睇嚟應該好多牛牛 搶得咁快
我想問1F係企位 2F係坐位?
小學B ch+ vlive打機時間又開始
小學B ch+ vlive打機時間又開始

搶完飛就輕鬆打機 人生嬴家
鐵拳係最後一集?
仆街,狂咁refresh 終於有個位,搞完一大輪入晒資料先話乜野no match屌!!!!

信用卡sms驗證碼?

我presale 果時都試過出左no match
買第一張無事,買第二張飛用同樣一張信用卡就出左no match
試左三次都唔得,之後換另一張信用卡就ok左
hsbc有send sms比我知話咩交易被拒

個Seating plan 有A2同E2,但撳入去買飛個度就唔畀你買A2同E2,而家咁快賣曬我估遲啲會開埋,最後機會

其實開個大d既場都唔怕啦,得3000左右位真係唔夠分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞