Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

.... 屌
真心好撚on9 你韓飯有幾多人咁把炮
得個幾百人做既應援 連oppa睇唔睇到都成問題啦
定係你地無錢整咁多呀?
都知架啦!碟又唔買多隻 音源又唔聽
都未見過啲咁仆街既飯!

不過雖然係過份 但海外飯又太多 聽講韓國場有一半都係海外
至少 可以比韓飯有自己小世界 可以keep住佢地(?

首爾場韓飯主場 我明既
但連應援都要做到咁就有啲小家
其他地方因爲知可能有唔係本地人應援都有唔同語言
相反韓飯

就算香港場我地都想係自己人多
都唔會咁樣指明only hk
韓飯心口太狹窄

agger
小家到死

Sorry 我都明白主場係好想自己人多啲
但韓飯實在做過太多仆街野
我實在理性唔到去對佢地
我覺得到到都有資格咁做 係韓飯無資格囉

我明 如果係我我都會想香港場係主香港飯多
但佢地真係 算數啦 一開波已經好小家

@海小鱼的月亮:因为这个视频是凌晨走时候的李赫宰,云和海十点半左右就离席了 童可能更早走,云和海走的时候没看到童 在凌晨最终散场也没有看到童。并且最后凌晨十分全部散场时候成员只剩下李赫宰了。我所说的看到李赫宰应酬的样子就是指成员离席后他跟经纪人和所有工作人员一起喝酒的样子。

南韓姐姐

.... 屌
真心好撚on9 你韓飯有幾多人咁把炮
得個幾百人做既應援 連oppa睇唔睇到都成問題啦
定係你地無錢整咁多呀?
都知架啦!碟又唔買多隻 音源又唔聽
都未見過啲咁仆街既飯!

不過雖然係過份 但海外飯又太多 聽講韓國場有一半都係海外
至少 可以比韓飯有自己小世界 可以keep住佢地(?

首爾場韓飯主場 我明既
但連應援都要做到咁就有啲小家
其他地方因爲知可能有唔係本地人應援都有唔同語言
相反韓飯

睇黎出發黎香港啦

@海小鱼的月亮:因为这个视频是凌晨走时候的李赫宰,云和海十点半左右就离席了 童可能更早走,云和海走的时候没看到童 在凌晨最终散场也没有看到童。并且最后凌晨十分全部散场时候成员只剩下李赫宰了。我所说的看到李赫宰应酬的样子就是指成员离席后他跟经纪人和所有工作人员一起喝酒的样子。

睇黎出發黎香港啦

好熱啊香港~~
童海IG 條片勁可愛!!!!
5點開始twitter刷
最好分開?

Super Junior #MAMARedCarpet
슈퍼주니어 #MAMARedCarpet
最好分開?

你指英文同韓文?

分開兩次刷我指
最好分開?

你指英文同韓文?

分開兩次刷我指

其實我都唔知...
童海IG 條片勁可愛!!!!

專業。女朋友視覺

見到都覺得熱

見到都覺得熱

香港好熱啊!!!! 笑死
#金厉旭# 今天演奏会旭爸旭妈也来了,爸爸妈妈一直等到演出结束想和儿子见一面,但是哥哥一直忙着跟粉丝和军人们合照,爸爸妈妈一直在默默看着。
这期间有听到爸爸妈妈的谈话,妈妈想过去跟儿子打个招呼,爸爸说:厉旭现在不是在忙嘛
最后厉旭和妈妈抱抱了,急匆匆地打了个招呼,说会给你们打电话的,然后就跑回后台了。这大概就是父母之心吧[悲伤]😭哥哥今天辛苦了,好好休息,爸爸妈妈回家也小心😭
[CR: 艺旭什么的最有爱了]
#金厉旭# 今天演奏会旭爸旭妈也来了,爸爸妈妈一直等到演出结束想和儿子见一面,但是哥哥一直忙着跟粉丝和军人们合照,爸爸妈妈一直在默默看着。
这期间有听到爸爸妈妈的谈话,妈妈想过去跟儿子打个招呼,爸爸说:厉旭现在不是在忙嘛
最后厉旭和妈妈抱抱了,急匆匆地打了个招呼,说会给你们打电话的,然后就跑回后台了。这大概就是父母之心吧[悲伤]😭哥哥今天辛苦了,好好休息,爸爸妈妈回家也小心😭
[CR: 艺旭什么的最有爱了]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞