Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

得白色揀?
咁樣睇 其實應該都幾光
岩岩黑色張圖以為得最頂有光
但白色呢張睇到原來個頂下面都有光
男fans應該要用黑色 有冇黑色
白色其實都好似幾靚 岩番絲打們

好似係白色簡炸巴打

巴打買唔買
我見到ig 310 支

笑死
唔會買碌棍
用返第一代算

得白色揀?
咁樣睇 其實應該都幾光

好似係白色簡炸巴打

巴打買唔買
我見到ig 310 支

嘩!貴過隻專輯
都要買嫁啦
去多幾場演唱會就抵番

睇下各位有冇見到更平團購
7輯mamacita(8月29日販賣)
9月月銷237,646張
2014年銷265,781。最後總銷是40多萬張
Sp專輯devil(7月16日販賣)
7月月銷135,913張
2015年銷167,742。 最後總銷是26萬多張
8輯Play(11月6日販賣)
11月月銷231,740+pause49,481=281,221張。
已月銷來看,小8賣的最好👍🏻👍🏻👍🏻
[VIA: just_for_2H]

笑死

幾靚啊 簡單得黎有設計
係一堆光裡面,有一群無咁光可能都係特色
sor for 1999

@kayi_belovedsj
#SuperJunior# 完全沒有違和感[允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲]就是傳遞聖火 cr.haeklips ​​​​

#SuperJunior# 完全沒有違和感[允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲][允悲]就是傳遞聖火 cr.haeklips ​​​​

好好笑

我仲望左幾眼有咩問題
官方預告視頻中字
他終於發出了請帖,如他所言——
(東海)他諸多演奏的歌曲,都充滿了藝術的感知
(銀赫)他是位智者,比誰都聰明
(希澈)有時他神秘高貴,有時又優雅無雙
(藝聲)他致命的性感,撩動數万女性的心弦
(神童)手藝好又心思細膩,他無所不能
(利特)他對於自己的事,比誰都熱情似火
(始源)通過運動而愈發結實的肌肉讓人羨慕,是所謂的完美男人。
現在,他們都想見你。
天啊

笑死

組隊打李赫宰

組隊打李赫宰

呢張根本係原圖

得白色揀?
咁樣睇 其實應該都幾光

好似係白色簡炸巴打

巴打買唔買
我見到ig 310 支

FB $270支
哥哥們知道咁多飯嫌棄會唔會傷心

說好的仙女燈

說好的仙女燈

呢個好靚啊

下次手燈不如比ELF設計
話晒我地先係用家

呢個好睇過枝棍好多

說好的仙女燈

呢個好靚啊

成個藍寶石,仲有心心 好靚
好驚個日遲去會買唔到手燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞