Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

座位表出了~

Public Sales
23 Dec (Sat) at 10am

第一次星期六賣飛
無錢 唯有買480
$980好似幾正
我就想買block c or block b, 希望順利買到
$980好似幾正

應該會買980
$980好似幾正

應該會買980

希望搶到
東海話今日旭同圭都黎左

座位表出了~

Public Sales
23 Dec (Sat) at 10am

第一次星期六賣飛

$1680真係良心價
希望優先買飛大家都買到
同勁快賣爆
咁就有希望可以加場

座位表出了~

落機買下一場
好chur
優先同公開賣飛既開售時間都番緊工

理想盃新一輪投票
注意不要投自家

不要投自家!
https://www.weibo.com/1772051135/FzOive5ck?type=comment

大帥

sj經理人真係唔易做

大帥好可愛
[DAY-1] 171215 #SUPERJUNIOR SUPER SHOW 7

厉旭来了啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!

[CR: Songfor_you]
今日鍾真同東華都起鋪
好幸福呀
[DAY-1] 171215 #SUPERJUNIOR SUPER SHOW 7

尋日見住佢入嚟!!冇諗過可以見到

理想盃新一輪投票
注意不要投自家

不要投自家!

投對家啊!!

勁呀

好可愛的厲九
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞