Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
suju尾二出場 唔係壓軸
仲要唱一首
逼我地等全場

去食個飯先

特登黎只係唱一首

頂 邊個係最尾?

個個都幾首點解suju得一首屌

Godddd! Wtf!
點會係呢團
大大個前輩係到!唔係人唔人氣既問題囉

咪就係垃圾大會垃圾安排 搞到而家好多新人新團唔識禮貌同尊重前輩
(冇指向邊團)

大會要咁安排唔該唔好叫SUJU黎啦

咪係
咁辛苦嚟到唱一首
做住project 等
Btw你地用咩睇viu 好lag
做住project 等
Btw你地用咩睇viu 好lag

電視
但有廣告
嬲嬲地刷kkbox先
仲要唱一首
逼我地等全場

去食個飯先

特登黎只係唱一首

頂 邊個係最尾?

點會係呢團

咪就係垃圾大會垃圾安排 搞到而家好多新人新團唔識禮貌同尊重前輩
(冇指向邊團)

咪係
咁辛苦嚟到唱一首

今朝仲早機黎
仲要唱一首
逼我地等全場

去食個飯先

特登黎只係唱一首

頂 邊個係最尾?

點會係呢團

(冇指向邊團)

咪係
咁辛苦嚟到唱一首

今朝仲早機黎

仲要唱一首
逼我地等全場

去食個飯先

特登黎只係唱一首

頂 邊個係最尾?

點會係呢團

屌咪係
條氣唔順
依家咩意思
@蓝家小少年SJ与ELF13
老少年们是在场出席组合韩国艺人中说中文说最多的,我发现问好多演员,喜欢哪个组合,好多都说的是老少年们[doge][doge][doge] ​​​​
老少年们是在场出席组合韩国艺人中说中文说最多的,我发现问好多演员,喜欢哪个组合,好多都说的是老少年们[doge][doge][doge] ​​​​

Suju 人緣好係事實

Suju 人緣好係事實

Suju 人緣好係事實

你嘅懷疑我都有懷疑過

Suju 人緣好係事實

Suju咁好禮貌點同

剛則有一秒東海同大雲!!!!!!!!!!!!!!!
突然見到大雲同赫宰
希大同赫宰
剛則有一秒東海同大雲!!!!!!!!!!!!!!!

邊度睇呀?
頭先B站無左

https://www.panda.tv/1616017
原來suju坐第一排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞