Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
有冇人買咗日版個special box?

點買?

冇啊 跟代購...

點買?

冇啊 跟代購...

唔該我都去搵搵先

點買?

冇啊 跟代購...

唔該我都去搵搵先

最多人買既時候已經過咗
我而家想買都好難搵
有無人12號已經係韓國
有d想要大隊張t money卡

點買?

冇啊 跟代購...

唔該我都去搵搵先

最多人買既時候已經過咗
我而家想買都好難搵

我搵唔到
有無人12號已經係韓國

搭單問
唔識韓文,有冇人知係咪得7-11 先有,GS25 有冇嫁?
有無人12號已經係韓國

搭單問
唔識韓文,有冇人知係咪得7-11 先有,GS25 有冇嫁?

係得7-11先有

點買?

冇啊 跟代購...

唔該我都去搵搵先

最多人買既時候已經過咗
我而家想買都好難搵

我搵唔到

大雲live 某人不停大嗌
SuJu仲有冇D歌類似one more chance The lucky one Too late 咁舒服嘅歌
SuJu仲有冇D歌類似one more chance The lucky one Too late 咁舒服嘅歌

simply beautiful
Love At The First Sight
Midnight Blues
This is love
其實SJ都有好多抒情歌
呢幾首係我暫時諗到又覺得比較輕鬆舒服
唔知岩唔岩你好味

Dorothy !
Ing
呢兩首我個人覺得超舒服
仲有Evanesce

其實SJ都有好多抒情歌
唔知岩唔岩你好味

Dorothy !
Ing
呢兩首我個人覺得超舒服
仲有Evanesce

個人推薦 Y同Walkin’

其實SJ都有好多抒情歌
唔知岩唔岩你好味

Dorothy !
Ing
呢兩首我個人覺得超舒服
仲有Evanesce

A day
Coagulation
In my dream
Memories
What if

sorry sorry, Mr. Simple 呢兩個專輯入面都幾多抒情歌

其實SJ都有好多抒情歌
唔知岩唔岩你好味

Dorothy !
Ing
呢兩首我個人覺得超舒服
仲有Evanesce

A day
Coagulation
In my dream
Memories
What if

sorry sorry, Mr. Simple 呢兩個專輯入面都幾多抒情歌

完全證明佢地啲歌
差唔多全部都係高質
有無人去首爾場啊

其實SJ都有好多抒情歌
唔知岩唔岩你好味

Dorothy !
Ing
呢兩首我個人覺得超舒服
仲有Evanesce

A day
Coagulation
In my dream
Memories
What if

完全證明佢地啲歌
差唔多全部都係高質

啊 仲有首 sunflower 超舒服
之前係睇大雲日本個人演唱會聽返黎
高質到爆

Andante Memories DnE首don’t wake me up

Andante Memories DnE首don’t wake me up

仲有Island, Star appear, 同haru
有無人去首爾場啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞