Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
新團綜1月19日開始逄星期5晚上8點播
播到4月6日
新團綜1月19日開始逄星期5晚上8點播
播到4月6日

差唔多成3個月

15號!

!!!!!!

如果我係現場實喊死

你唔去首爾場?

要返工既可憐既朋友
等香港場

同是天涯淪落人
最近呢幾日呢到都好靜 推post慢左

工作好忙,呢排除左投票無咩留意sj 野

演唱會開始應該會多番d

演唱會開始應該會多番d

沒錯,我個心已經飛左去首爾
一到首爾就上黎repo 下
171213 #SUPERJUNIOR #銀赫 instagram更新一則 [IG: eunhyukee44]
대한민국 최고의 댄스가수 시경이형의 새앨범에 대한민국 최고의 조정뱅이 규현이가 ‘HOME’이라는 노래에 함께 참여했어요! 12/20 일본에서 발매되는 시경이형의 새앨범 많이 들어주세요! みなさん たくさん きいてください !! #성발라 #규발라 #발라발라 #블라블라도함께들어요 #발라버려 #타이거jk
大韩民国最棒的dance歌手时京哥新专辑里 大韩民国最棒的曺酒鬼圭贤一起参与了歌曲‘HOME’! 要多听12/20在日本发售的时京哥的专辑哦! !#成抒情 #圭抒情 #抒情抒情 #Blah Blah也一起听哦 #抒情下去 #Tigerjk ​​​​

演唱會開始應該會多番d

今晚飛
171213 #SUPERJUNIOR #銀赫 instagram更新一則 [IG: eunhyukee44]
대한민국 최고의 댄스가수 시경이형의 새앨범에 대한민국 최고의 조정뱅이 규현이가 ‘HOME’이라는 노래에 함께 참여했어요! 12/20 일본에서 발매되는 시경이형의 새앨범 많이 들어주세요! みなさん たくさん きいてください !! #성발라 #규발라 #발라발라 #블라블라도함께들어요 #발라버려 #타이거jk
大韩民国最棒的dance歌手时京哥新专辑里 大韩民国最棒的曺酒鬼圭贤一起参与了歌曲‘HOME’! 要多听12/20在日本发售的时京哥的专辑哦! !#成抒情 #圭抒情 #抒情抒情 #Blah Blah也一起听哦 #抒情下去 #Tigerjk ​​​​

dance歌手时京哥

演唱會開始應該會多番d

今晚飛

https://www.youtube.com/watch?v=NM8QEvK6EuM
Super Junior Crazy High Note Battle (2014 vs 2017)
每次睇都笑死

thumbnail啲樣
https://www.youtube.com/watch?v=NM8QEvK6EuM
Super Junior Crazy High Note Battle (2014 vs 2017)
每次睇都笑死

演唱會開始應該會多番d

今晚飛

一路順風!
每次睇都笑死

演唱會開始應該會多番d

今晚飛

一路順風

好sweet啊李赫宰
18搶飛啦 無東亞卡呀
18搶飛啦 無東亞卡呀

下 我仲係韓國
18搶飛啦 無東亞卡呀

邊到見到

企位1680揮手區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞