Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
有冇人接機

有資料啦????
好開心我地可以行到12個post 好開心識到大家
好老土

Yeah

我都好高興識到大家

新post留名
想請教下,如果香港場,有咩方法最確保買到飛? 例如跟fb fans gp 訂,係唔係一定work呢?
番工要shift,唔用得電話,有無break都唔知。賣飛個時番緊工既話都唔知點算
對住個電腦睇左8年,等到佢地退伍,自己終於有經濟能力去現場,但係發現自己咩都唔識搞

11啦

原來係12

你今日做咩

我今日番工都做錯野

太眼瞓?

太掛住佢地
想請教下,如果香港場,有咩方法最確保買到飛? 例如跟fb fans gp 訂,係唔係一定work呢?
番工要shift,唔用得電話,有無break都唔知。賣飛個時番緊工既話都唔知點算
對住個電腦睇左8年,等到佢地退伍,自己終於有經濟能力去現場,但係發現自己咩都唔識搞

Sjhkelf 應該會有團飛
跟團飛實有飛睇

跟團飛實有飛睇

但係想問多少少,係有無得揀位/票價嫁?
多謝你答我啊

跟團飛實有飛睇

多謝你答我啊

有得簡票價 位就隨機
所以我之前都無跟過
但個價就正價黎既 無貴過
唔洗客氣

跟團飛實有飛睇

多謝你答我啊

有得簡票價 位就隨機
所以我之前都無跟過
唔洗客氣

唔記得使唔使收手續費
不過位置通常都好似係跟入數時間而定
唔該哂你地
希望到時大家都買到飛
wow!!
新post 留條腳毛先
好想快啲到二月見佢地呀
新post留名
今日有vlive我都唔知

開live個時咁岩食飯
依家可以睇番replay呀

不過vlive 呢啲無中字

依然係成班痴線佬

11啦

原來係12

你今日做咩

我今日番工都做錯野

太眼瞓?

太掛住佢地

新post留名

跟團飛實有飛睇

多謝你答我啊

有得簡票價 位就隨機
所以我之前都無跟過
唔洗客氣

唔記得使唔使收手續費
不過位置通常都好似係跟入數時間而定

我記得係計埋手續費嘅
團票嘅好處就係一定有飛但係位唔一定靚
新post留名

新post留名

突然間覺得識人真係好重要咁
新post留名

突然間覺得識人真係好重要咁

【电台】171129 “朴素贤的LOVE GAME”#金钟云#文字直播:
MC:有没有音乐剧、电视剧、电影的计划?
艺声:其实有在接触各种作品,但是因为这次活动没办法做.
MC:想挑战什么样的戏呢?
艺声:想要挑战比较生活化的,比较像自己的那种,可以说平语的角色。因为自己演过的都是要跟上司报告,要讲敬语的,所以想要演个比较轻松一点的.
[翻译:小蝇]

【电台】171129 “朴素贤的LOVE GAME”#金钟云#文字直播:
艺声:想要挑战比较生活化的,比较像自己的那种,可以说平语的角色。因为自己演过的都是要跟上司报告,要讲敬语的,所以想要演个比较轻松一点的.

講平語 又輕鬆既 不如做黑社會大佬
又可以講粗口

又可以打人

講平語 又輕鬆既 不如做黑社會大佬
又可以講粗口

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞