Super Junior Home Shopping完期待SS7大暴走相愛相殺討論區(12)

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

個網原來成日有啲垃圾造謠既

屌死全家啦
https://koreanupdates.com/kuawards2017/
得閒投下

Push

gogogo

原來都有好多個可以投
BEST MALE GROUP - SUOER JUNIOR (1st)
MV OF THE YEAR - SUPER JUNIOR - ONE MORE CHANCE (1st)
DRAMA OF THE YEAR - VOICE (4th)
MC OF THE YEAR - LEETEUK (1st)

屌死全家啦

韓國中二病論壇
https://koreanupdates.com/kuawards2017/
得閒投下

Push

gogogo

原來都有好多個可以投
BEST MALE GROUP - SUOER JUNIOR (1st)
MV OF THE YEAR - SUPER JUNIOR - ONE MORE CHANCE (1st)
DRAMA OF THE YEAR - VOICE (4th)
MC OF THE YEAR - LEETEUK (1st)

仲有綜藝 - 認哥
得閒投下

Push

gogogo

原來都有好多個可以投

仲有綜藝 - 認哥

我仲以為我打左
VARIETY SHOW OF THE YEAR - KNOWING BROTHERS (3rd)
@时光_宝蓝世界
#SuperJunior# 【On and On】中文翻译:
把宝蓝染得更深,我们悄悄约定~~~
It's time to hit floor(Alright)
想度过最完美的当下(Alright)吧?
最绚烂的Music and dance

渐渐心跳加速雀跃 Heartbeat rockin
迫不及待迎来那一刻
持续舞蹈吧(All night all night)

永无止尽 不要让它停下
无论何时 都想一直快乐
永不改变 和你在一起
想永远这样下去

Let's sing it on and on and on
Let's sing it on and on and on
让我听到更多
Keep it on and on and on and on and on

只有这样还不够 What up?What up?
不管怎样都无所谓不是吗 嗨起来 Get high

Bright it on now...

Turn up turn up直到极限 让我们听到更多尖叫 Holla holla
Crazy也不要紧 还可以继续 Get high
Turn up turn up直到极限 让我们听到更多尖叫 Holla holla

就让它刻骨铭心 永不消逝 满足无止尽
这一刻 尽情呐喊 响彻心扉

让我听到更多
Keep it on and on and on and on and on

试听: http://superjunior-jp.net/discography/index.php

12月6日即将发表E.L.F日本限定单曲“On and On”,这次的作品除了“On and On” 也收录了11月6日在韩国发售的SJ八辑主打曲“black suit" 的日语ver 请享受具有日本特色的歌词和歌声! 【翻译:瓶子/麦子/ XX】

紅字 好正呢句
@时光_宝蓝世界
#SuperJunior# 【On and On】中文翻译:
把宝蓝染得更深,我们悄悄约定~~~
It's time to hit floor(Alright)
想度过最完美的当下(Alright)吧?
最绚烂的Music and dance

渐渐心跳加速雀跃 Heartbeat rockin
迫不及待迎来那一刻

永无止尽 不要让它停下
无论何时 都想一直快乐
永不改变 和你在一起
想永远这样下去

让我听到更多

就让它刻骨铭心 永不消逝 满足无止尽
这一刻 尽情呐喊 响彻心扉

让我听到更多

试听: http://superjunior-jp.net/discography/index.php

12月6日即将发表E.L.F日本限定单曲“On and On”,这次的作品除了“On and On” 也收录了11月6日在韩国发售的SJ八辑主打曲“black suit" 的日语ver 请享受具有日本特色的歌词和歌声! 【翻译:瓶子/麦子/ XX】

紅字 好正呢句
頂 覆左兩次

辛苦你了 我們最好的隊長
好心痛特哥
d韓國中二病真係好乞人憎

泡菜
智商冇下限 冇自我分析既能力
見到咁多團都有人叫退出就已經知
屌佢地都晒氣

心痛佢地

我終於有碟啦!!
開咗3隻omc………都係雲碟………

心痛佢地

歡迎!
我都入黎留個名先

btw, 我都鄧佢地辛苦,佢地都唔細仲要一來一回成8個鐘但先出得5分鐘
希大仲要大約得一分鐘
好攰
唔明點解唔比佢地唱埋omc
我都入黎留個名先

btw, 我都鄧佢地辛苦,佢地都唔細仲要一來一回成8個鐘但先出得5分鐘
希大仲要大約得一分鐘
好攰

我諗係時間有限掛
依d頒奬禮不嬲都係掛羊頭賣狗肉架啦
我都入黎留個名先

希大仲要大約得一分鐘
好攰

我諗係時間有限掛
依d頒奬禮不嬲都係掛羊頭賣狗肉架啦

其他唱咁多
好彩冇買飛入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞