女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心

睇到好撚火滾,點解世上可以有咁撚識做戲,個朋友為左你死,都可以閂咗對門由個朋友係出面比人劈,仲事後扮到好似佢傷害仲大

幫手貼埋part2
https://youtu.be/BzYJADOFBGw
part3
https://youtu.be/lzk5zvaA7ic
仲話拎走遺物係因為思念
但連人地火化都無出現
最後一見都無見
話係因為日本差佬唔比佢入

佢話警察唔比佢用電話所以聯絡唔到
但一見人地放晒佢啲資料上網
就立即we7個老母話再post就唔協助調查
又突然用得返電話喎
大話連篇 點解死既唔係佢

再聽返part3 1:49(開始講火化)
劉小姐自己話:
"雖然前一天跟你(伯母)約好了但是警察突然不讓我去"
咁多龍門
真係當公眾白痴
唔怪得條仔要斬佢啦
不過應該死既無死咁解姐
女死者有情有義 , 唔應該生於支那
比著舊時 我會覺得好嬲
而家淨係覺得不意外
唔係因為支那人
而係人性係咁

但屌 你唔救咪認撚左佢
你仆街到話人短命都無問題
但唔好講大話

我做仆街野都會認 但唔會呃人駁唔知d 咩囉
其實而家要知道真相

唯一可能係個凶手口中

其實個凶手點講 ?
比著舊時 我會覺得好嬲
而家淨係覺得不意外
唔係因為支那人
而係人性係咁

但屌 你唔救咪認撚左佢
你仆街到話人短命都無問題
但唔好講大話

我做仆街野都會認 但唔會呃人駁唔知d 咩囉

人性嚟講
我都唔敢講我會冒自己生命危險去救陌生人
但呢個case先唔講原本係自己嘅問題
嗰個係自己朋友
點做得出閂門lock佢喺出面呀屌
劉鑫同佢老母仲咁撚寸對江歌老母
好人極有限
要幾冷血先可以睇住個Fd比人殺
THIS IS CHI-NA
醜陋的中國人
原來係支那人對支那人
到最後由普通話求救到用日文,因為知道自己個friend唔會救自己,俾著我一定心寒到極點。做鬼都唔放過佢
我係個阿媽一定會拎把刀出黎界花佢塊面/潑酸
要佢痛苦一世
而家先走黎扮野

果然係西口西面
中國要變好唯有推行生仔要考牌
冇腦冇人性冇道德觀嘅一律冇權生育
中國嘅好人唔係少,只係呢啲仆街多影衰哂
好撚嬲呀睇到
究竟佢老豆老母係受咩教育先教到佢咁撚冷血同自私
如果推行呢啲仆街要死,中國係咪會冇哂人咁制
點解可以咁嘔心
隻臭雞都應該要判死刑喇
中共內部d黨員高官應該盡快出手保住e條賤婦

冇人性得黎又唔夠醒,好適合幫中共做野效力
中國人真係無人性,好恐怖
中國同印度死99%人就係對世界最好既事
不意外
大陸咁多學校唔讀,做咩唔喺大陸讀啊?

有道理
大陸好多人都真係好撚冷血
無死個條女仲響到開心玩v7 post自己d生活照
明明個fd係因為幫佢而死
但完全feel到佢對件事係事不關己
佢父母仲恐怖 同死者老母講 佢個女死係完全因為佢短命 一d內疚感都無
任你大陸發展得再好都好
真係比免費豪宅我都唔會返去住
D人d思想根本已經癡曬線

單野更加仆街既係
事後被害個老母完全搵唔到個女仔
微信俾佢block左
全家電話都入左個老母做黑名單
過左成二百幾日
個老母冇計
將佢地全家資料po上網
跟住即刻收到佢女仔老豆老母電話叫佢即刪文
女仔老母仲話你個女命短唔關人事
女仔就話唔刪文既我拒絕出庭作證

跟住個女仔俾大眾屌到飛起
先應承個老母出黎見面
一見面就喊苦喊忽,但就不斷模糊焦點,係d唔係最關鍵既認錯,但關鍵就左搖右擺

其實佢都唔覺自己有錯 會上電視都只係覺得自己委屈想洗底
假猩猩到話會多啲探個老母 之後問幾時 佢答:這不好說
個老母eq好高 比我一早就斬死佢

睇咗啲誠問 個阿媽eq好高 好堅強
比著係我就殺埋條臭西再自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞