女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
咁我幫個男仔,個女朋友咁仆街,係人都想都死條女啦,個男既應該判終生監禁,女既判死刑
話支那人唔係生番真係冇人信
呃佢幾十蚊就殺人,鬧下交又殺人
早幾日學生殺人單更加,好似好平常咁
大陸知乎討論得好熱烈,幾十個thread

好似話條仔拎住刀想搵條女箍煲,條女衝左入去鎖左門,但朋友仲喺出面,俾條仔劈死

有無LINK睇下

你冇上開知乎,唔同你講

are you on9?

自閉仔,你知唔知我講左d乜,你又講緊d乜?

自由世界上開Quora 知乎支那畜先上

Quora比印度鬼洗既
而知乎。幾年前識上就高質
呢家已經大眾化
冇咩好睇
幾年前知乎價值觀好到
呢家比愛國憤青佔領。狗也不吊(雖然都係會去睇. 不過唔睇政治野)
五毛狗呢?

食狗糧食死哂呀?
我都已經認識到自己錯了,還要怎麼樣

Sorly囉 仲想點呀?

goodest translation
最慘始終係受害人
五毛狗呢?

食狗糧食死哂呀?

我代答:
奮勇愛國青年為友犧牲,盡顯龍的傳人精神。
典型反社會人格

但因為呢d行為大陸普遍到一個群體、一個社會都體現

所以根本成個支那都扭曲變態

你係青山都唔會覺得自己係痴線佬...
好人好姐去小日本讀書,死有餘辜
我係個受害者老豆就親手殺撚左條仆街女全家,反正我個女都死左,佢唔死晒全家我就算死都唔會眼閉

佢老豆因為受害者係女仔而唔係男仔對佢兩母女好差,又打又鬧,所以受害者阿媽同佢離開後同個女相依為命
還要怎麼樣
咁叫新聞咩
咁就死左個好人 支那鬼國只有壞人先長命
殺人同鎖門果個都要判啦
根本謀殺,話要去人地到避
死左仲咁串
支那人冇一個係無辜架
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心
有陰謀論話條女係特登放死者出去,等疑犯殺左個fd,疑犯比人拉,咁佢就安全,因為本身係想殺佢

佢一早知道條仔唔正常有暴力傾向,分手後明知道被跟踪,死者話要報警,條女話唔報,跟住前後腳返屋企,死者被劈期間有叫救命(開頭普通話,之後日文by鄰居),條女無開門直到警察黎為止

如果一切出於意外的巧合,條女呢種so99y囉的港女性格一定撲出黎喊,但佢反而深潛成年,佢都無殺人,只不過係證人一個,佢表現得好合作反而好多人會支持佢,無人怪佢細膽無開門,但好多人罵佢當無事發生過,甚至拎出庭作證佢威脅人地老母,會唔會過分保護自己左少少
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心

中國式貓哭老鼠
中國式臭閪
點解臭閪有得打格?!
呢條女心地都好差,擺明係想朋友替自己死,希望拉左個男朋友,就唔洗煩住佢,佢就可以重新過日子

俗稱搵替死鬼
個女死者死得好寃枉
有陰謀論話條女係特登放死者出去,等疑犯殺左個fd,疑犯比人拉,咁佢就安全,因為本身係想殺佢

佢一早知道條仔唔正常有暴力傾向,分手後明知道被跟踪,死者話要報警,條女話唔報,跟住前後腳返屋企,死者被劈期間有叫救命(開頭普通話,之後日文by鄰居),條女無開門直到警察黎為止

如果一切出於意外的巧合,條女呢種so99y囉的港女性格一定撲出黎喊,但佢反而深潛成年,佢都無殺人,只不過係證人一個,佢表現得好合作反而好多人會支持佢,無人怪佢細膽無開門,但好多人罵佢當無事發生過,甚至拎出庭作證佢威脅人地老母,會唔會過分保護自己左少少

咁都仲少少?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞