女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
我都已經認識到自己錯了,還要怎麼樣

Sorly囉 仲想點呀?

exac7ly
好慘,所以做人真係唔好咁好心幫人

呢個岩,好人難做
無能力又要做好人,只會迫死自己
垃圾支那種
好慘,所以做人真係唔好咁好心幫人

喺中國就需要
所以D人越黎越冷漠
做多件好事就已經可以吹奏
好慘,所以做人真係唔好咁好心幫中國
死垃圾大陸狗閪
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心

睇到好撚火滾,點解世上可以有咁撚識做戲,個朋友為左你死,都可以閂咗對門由個朋友係出面比人劈,仲事後扮到好似佢傷害仲大

無字幕聽得好辛苦
死者呀媽好冷靜

見到死者媽媽比紙巾個喊緊既仆街 笑左
同埋比死者段片個仆街睇 佢話「我要看 三叔」真係個心都寒一寒
YouTube search 局面 呢個節目仲有好多段片 睇到好心up
采訪個日仲係佢生日
大陸好多人都真係好撚冷血
無死個條女仲響到開心玩v7 post自己d生活照
明明個fd係因為幫佢而死
但完全feel到佢對件事係事不關己
佢父母仲恐怖 同死者老母講 佢個女死係完全因為佢短命 一d內疚感都無
任你大陸發展得再好都好
真係比免費豪宅我都唔會返去住
D人d思想根本已經癡曬線

真係賤種黎!

大家都聚焦係個反骨賤種係中國人 忽略左個義氣女都係
真係忍唔住講句 支那劣根性 幾十年嚟無撚消失過
事不關己沾沾自喜 貼埋錢樓床都唔鳩去住
可憐個女仔幫條臭閪擋刀 祝佢下世投胎去住好人家
我信呢個世界有報應 屌你老母
到底係咩思維
你怕死唔開門由鳩個fd都算
但可以一啲內疚都無
你話條仔係現任男友
就算殺左自己個fd都仲一齊緊所以唔指証佢都算啦
前任男友喎
件垃圾支那狗到底係諗乜撚野
睇曬啲片 喊到仆街 好心痛個呀媽 條女話自己無反鎖到門 屌 無反鎖到嘅話 個男殺完女死者 就會入屋再殺劉鑫啦 如果無反鎖到 個女入到屋唔會死 個劉鑫仲要話咩唔知個男跟住佢 又話咩聽唔到女死者求救 有日本人話佢地住果到隔音好差 冇理由聽唔到 如果我哋出於本能反鎖 我會理解 但點解一句真心嘅對唔住都冇
呢啲女等天收啦!
中國人天性
D大陸狗真係好撚仆街

仲要扮晒野話開唔到度門
咁你又入到去

日本門向外開 不過佢都係正仆街架喇

洗撚你教咩, 人地留學生會住得少過你?
有無日本嗰邊嘅輿論睇下?
該死既唔死 (片中條女)
唔應該死既就死左
幫中國人真係要有心理準備會俾人嫁禍
條女人渣到
唔怪得姓陳果位都想斬死你先
應該成家都冇人性
你地講就叻,真係有孔武有力痴線佬出面斬人,我諗無乜人會開門

馬雲功夫了得,馬雲一定會!In Cloud Ma we trust.
當個呀媽喊住講 如果佢個女冇死係變殘廢 佢都仲可以照顧佢一世 聽到呢句 真係喊到仆街
好撚仆街
放返條仔出黎斬撚死佢算啦
其實呢啲仆街應該要計埋入幫兇
有冇條女相?
條女自辯,不知真假。
不過長文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞