女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
仆街, 玩left 4 dead我d frd都係咁
自己入左去就閂門搶藥包唔撚理出面

小學雞
單野更加仆街既係
事後被害個老母完全搵唔到個女仔
微信俾佢block左
全家電話都入左個老母做黑名單
過左成二百幾日
個老母冇計
將佢地全家資料po上網
跟住即刻收到佢女仔老豆老母電話叫佢即刪文
女仔老母仲話你個女命短唔關人事
女仔就話唔刪文既我拒絕出庭作證

跟住個女仔俾大眾屌到飛起
先應承個老母出黎見面
一見面就喊苦喊忽,但就不斷模糊焦點,係d唔係最關鍵既認錯,但關鍵就左搖右擺

佢講述返嗰事發過程極度平靜,完全無情緒激動/自責嘅表現。反之講到俾網絡欺凌先係到喊,為自己而喊,仲話返死者個阿媽
條臭閪咩樣
發生當下為咗自保咁做都可以話係本能
但事後一啲內疚都無,仲咁厚顏無恥就完全無人性
如果發生喺我身上我應該會自責一世
點解佢仲可以反咬受害者
死左一個好人 希望你來生不做中國人
大陸人都屌到佢仆街
去到日本就識得學人玩簽名收集民意 中國人嘿嘿嘿
咁樣算唔算緊急避難
屌如果係咁條女真係人渣
個女仔為咗朋友 RIP
現代中國人就算點樣發展都係硬件上
軟件上 (人性, 對待弱者態度, 自律行為) 永遠停留o係原始社會階段

所以中國日日高喊自己點樣強國都好
高官既家屬都係要拎外國居留
講到尾大家都信唔過大家
發生當下為咗自保咁做都可以話係本能
但事後一啲內疚都無,仲咁厚顏無恥就完全無人性
如果發生喺我身上我應該會自責一世
點解佢仲可以反咬受害者

當佢太怕無左理智都算
做鬼都咪撚放過佢, 痴撚線
公道講
幫人捱刀果條女就真係有義氣
來生不做中國人啦
你幫錯人擋刀啦

google 左 仲要唔醜

人靚心地好係真
利申:無google

見到個國家名就覺得唔岀奇
公道講
幫人捱刀果條女就真係有義氣
來生不做中國人啦
你幫錯人擋刀啦

google 左 仲要唔醜

人靚心地好係真
利申:無google

呢個先係劉鑫
一睇個樣就知係化妝臭雞
單野更加仆街既係
微信俾佢block左
過左成二百幾日
個老母冇計
將佢地全家資料po上網

先應承個老母出黎見面
一見面就喊苦喊忽,但就不斷模糊焦點,係d唔係最關鍵既認錯,但關鍵就左搖右擺

佢講述返嗰事發過程極度平靜,完全無情緒激動/自責嘅表現。反之講到俾網絡欺凌先係到喊,為自己而喊,仲話返死者個阿媽

真無恥
單野更加仆街既係
微信俾佢block左
過左成二百幾日
個老母冇計
將佢地全家資料po上網

先應承個老母出黎見面

真無恥
死支那賤畜 我屌你老母
呢d涼薄畜生同佢對仆街臭西父母好應該處死
屌你老母睇到好撚嬲
大陸知乎討論得好熱烈,幾十個thread

好似話條仔拎住刀想搵條女箍煲,條女衝左入去鎖左門,但朋友仲喺出面,俾條仔劈死

有無LINK睇下

你冇上開知乎,唔同你講

are you on9?

自閉仔,你知唔知我講左d乜,你又講緊d乜?

自由世界上開Quora 知乎支那畜先上
D大陸狗真係好撚仆街

入面嗰個係仆街 咁出面嗰個呢
會唔會告到誤殺?
真心唔係好識法律
好人都死哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞