女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
不意外
D大陸狗真係好撚仆街
中國人, 不意外
大陸咁多學校唔讀,做咩唔喺大陸讀啊?
D大陸狗真係好撚仆街

仲要扮晒野話開唔到度門
咁你又入到去
D大陸狗真係好撚仆街

仲要扮晒野話開唔到度門
咁你又入到去

日本門向外開 不過佢都係正仆街架喇
大陸知乎討論得好熱烈,幾十個thread

好似話條仔拎住刀想搵條女箍煲,條女衝左入去鎖左門,但朋友仲喺出面,俾條仔劈死

有無LINK睇下
聽講個隻支那雞特登鎖門累撚死人
蝗吃蝗
我都已經認識到自己錯了,還要怎麼樣

Sorly囉 仲想點呀?

好似話條仔拎住刀想搵條女箍煲,條女衝左入去鎖左門,但朋友仲喺出面,俾條仔劈死

有無LINK睇下

你冇上開知乎,唔同你講

are you on9?
大陸好多人都真係好撚冷血
無死個條女仲響到開心玩v7 post自己d生活照
明明個fd係因為幫佢而死
但完全feel到佢對件事係事不關己
佢父母仲恐怖 同死者老母講 佢個女死係完全因為佢短命 一d內疚感都無
任你大陸發展得再好都好
真係比免費豪宅我都唔會返去住
D人d思想根本已經癡曬線

有無LINK睇下

你冇上開知乎,唔同你講

自閉仔,你知唔知我講左d乜,你又講緊d乜?

無上開知乎就係自閉仔?
想中囯人有義氣,同想中六合彩頭獎,邊個機會高啲?

有無LINK睇下

你冇上開知乎,唔同你講

自閉仔,你知唔知我講左d乜,你又講緊d乜?

無上開知乎就係自閉仔?

冇上知乎或者係自閉 但係上知乎嘅肯定係智障
公道講
幫人捱刀果條女就真係有義氣
來生不做中國人啦
你幫錯人擋刀啦
我都已經認識到自己錯了,還要怎麼樣

Sorly囉 仲想點呀?

呢D女人都應該判死刑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞