女留學生東京被殺 室友被轟見死不救

305 回覆
404 Like 14 Dislike
呢條女心地都好差,擺明係想朋友替自己死,希望拉左個男朋友,就唔洗煩住佢,佢就可以重新過日子

俗稱搵替死鬼
個女死者死得好寃枉

好陰質
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心

睇到好撚火滾,點解世上可以有咁撚識做戲,個朋友為左你死,都可以閂咗對門由個朋友係出面比人劈,仲事後扮到好似佢傷害仲大
呢條女心地都好差,擺明係想朋友替自己死,希望拉左個男朋友,就唔洗煩住佢,佢就可以重新過日子

俗稱搵替死鬼
個女死者死得好寃枉

好陰質

條女真係痴撚線
仲以為連登終於有認真討論post
一大堆個d 咩支那不意外

你冇上開知乎,唔同你講

are you on9?

自閉仔,你知唔知我講左d乜,你又講緊d乜?

自由世界上開Quora 知乎支那畜先上

Quora比印度鬼洗既
而知乎。幾年前識上就高質
呢家已經大眾化
冇咩好睇
幾年前知乎價值觀好到
呢家比愛國憤青佔領。狗也不吊(雖然都係會去睇. 不過唔睇政治野)

agger
兩邊都有上
但quora唔知點解感覺好似仲少人過知乎,唔通係睇既topic問題

Quora 有關China既topic咪又成堆自乾五推自己啲answer
有關台灣既台灣人答就全部狂dislike等個answer collpse

日日同班中國人開火

有時佢哋老屈舉報我 試過上訴幾次之後已經唔會再出事 Admin知道有人濫用舉報機制

有關香港中國問題 最多係離地愛支病患者 跟住到自大Expat死鬼佬 跟住先到自乾五
https://youtu.be/PCIRyaMrBpg

條女真係好假好嘔心

睇到好撚火滾,點解世上可以有咁撚識做戲,個朋友為左你死,都可以閂咗對門由個朋友係出面比人劈,仲事後扮到好似佢傷害仲大

無字幕聽得好辛苦
死者呀媽好冷靜
仲以為連登終於有認真討論post
一大堆個d 咩支那不意外

呢個真
你地講就叻,真係有孔武有力痴線佬出面斬人,我諗無乜人會開門
大陸狗邏輯

我已經認錯啦 你仲想點 唔好逼人太甚
你再逼我你就有錯
如果一切出於意外的巧合,條女呢種so99y囉的港女性格一定撲出黎喊,但佢反而深潛成年,佢都無殺人,只不過係證人一個,佢表現得好合作反而好多人會支持佢,無人怪佢細膽無開門,但好多人罵佢當無事發生過,甚至拎出庭作證佢威脅人地老母,會唔會過分保護自己左少少

支那女人嚟,港女都係為錢啫未去到要人死啊

問題係佢唔報警同事後個態度
細膽同冷血既分別
死果條女用日本叫救命鄰居聽到先報警 等到失血過多死
佢事後錄口供係話唔知邊個可能係日本啲變態佬同話自己係房乜都唔知 捉人都係靠鄰居認
佢似想人死多啲喎

細膽同冷血既分別
佢事後錄口供係話唔知邊個可能係日本啲變態佬同話自己係房乜都唔知 捉人都係靠鄰居認
佢似想人死多啲喎

日文
諗起之前自由行蝗被巴士車斷腳,同行蝗執喼走人。
証明D個係本性,唔會有得改。
上要有話被斬果個唔仆街,其實佢只係唔知對方比佢更仆街

細膽同冷血既分別
佢似想人死多啲喎

唔係條女報警架咩
如果可以選擇朋友/兇手其中一個死刑
一定揀朋友

R.I.P \|/
人地做鬼都翻黎搵你呀仆街
我信報應 呢啲人等天收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞