【死有時】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信-Post credits scene

1001 回覆
550 Like 9 Dislike
玩完了 條女一定都係郵輪乘客

記唔記得第一次阿亮上條女屋企,成屋亂到九彩果時條女講過咩

嘩屌真係唔記得
摩牙

嘩屌真係唔記得

真係唔記得左 阿亮身邊嘅人 全部都要死

嘩屌真係唔記得

講過啲咩?

嘩屌真係唔記得

講過啲咩?

真係唔記得
如果viu tv或cctvb真係開拍既話
演員點安排先

tvb版
南門亮:吳業坤
佟門瑾(真係唔識串):靚湯或者劉珮玥
其他角色要等你地度

可唔可以唔係劉珮玥 李佳心會好好多

邊個係佟門瑾? 行錯片場

真係唔識串個角色名
如果viu tv或cctvb真係開拍既話
演員點安排先

tvb版
南門亮:吳業坤
佟門瑾(真係唔識串):靚湯或者劉珮玥
其他角色要等你地度

可唔可以唔係劉珮玥 李佳心會好好多

邊個係佟門瑾? 行錯片場

真係唔識串個角色名

佟蓳萓?
「無呀⋯⋯只係瞓得唔好。」

「真係?」

「⋯⋯」佢無再講哩個話題,只係話:「上次我咪話去查,究竟自殺嘅人有咩共通點嘅⋯⋯」

「嗯,我都知道⋯⋯係獅星號嘅乘客。」

佢瞪大眼睛,好驚奇咁問:「點解你會知道嘅?」

「因為⋯⋯一匹布咁長,我遲啲再同你解釋。」

佢沉默唔講嘢時,我突然先記起。

「對唔住⋯⋯你爸爸就係其中⋯⋯」

佢搖搖頭話:「唔緊要⋯⋯都唔關你事。」

佢一咁講,我個心就好內疚,如果我可以真係救到佢哋⋯⋯

大家都靜咗唔講嘢。

「如果⋯⋯如果⋯⋯我哋可以一齊就好啦。」佢忽然話。
嗱嗱嗱.gay 廉唔好呀

嘩屌真係唔記得

講過啲咩?

真係唔記得

個廳好亂,有好多零食,阿亮問佢點解會有個
條女話因為就
開定新po啦
主角以後都唔洗訓覺,每日都8個鐘用其實賺左喎
嘩,哩刻我嘅心跳聲大到自己都聽到,唔知點回應。

哩個⋯⋯哩個唔通係傳說中嘅⋯⋯

「畢竟威尼斯都真係幾靚,如果可以同佢一齊去就好。」佢話。

原來係講佢爸爸⋯⋯

「妳真係無事?」

「嗯。」佢笑住講,但睇得出哩個笑容好勉強,係無乜精神咁講。

「妳不如返屋企瞓先。」

「好啦⋯⋯」

大概佢精神都唔係咁好,就先返咗屋企。
推推推推推
主角唔送佢返去 佢精神喎

嘩屌真係唔記得

講過啲咩?

「咩啫,本身準備緊去旅行嘛⋯⋯」

嘩屌真係唔記得

講過啲咩?

「咩啫,本身準備緊去旅行嘛⋯⋯」

可能唔係同佢爸爸呢
變左王胤瀅可以落陰間
啱啱用廿分鐘追完一篇故
追完就好出文喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞