最近發現返工前跑步真係好爽

244 回覆
878 Like 19 Dislike
夜晚跑都好好嫁啦
訓同樣鐘數 但二朝係好精神
呢家隔日跑
試過晨早跑減到肥
夜晚跑就得個跑字冇瘦過

晨早條街冇廢老阻住
屌你老母 又冇話唔沖涼 臭乜撚嘢呀
朝早跑多數要午睡補充返 如果公司同屋企相隔唔遠 可以玩通勤跑 觀塘某潮牌店長朝朝早都係沙田跑返去觀塘 成五十歲人 真心佩服

有睇過佢訪問 好撚型
好彩放工6點
番屋屋企4個字
屋企樓下就有gym
跑個步玩埋gym番去都係8點

這些機會
好彩放工6點
番屋屋企4個字
屋企樓下就有gym
跑個步玩埋gym番去都係8點

人生贏家 又有女屌 又有步跑
夜晚跑都好好嫁啦
訓同樣鐘數 但二朝係好精神
呢家隔日跑

上面話做唔到個啲巴打唔緊要

個個人生活習慣唔同 同一件事冇可能適合哂所有人

夜晚跑又好 食飯時間飯又好 朝早跑又好

啱你schedule就OK

https://fitz.hk/sports/running/%E7%A5%9E%E5%8A%9B%E7%B4%A2ol-amelia-boone/

鬼妹都做到 我就唔信全能嘅連登仔做唔到喇
真心想問...返工要咁精神做咩?

你份工垃圾唔代表人地都係
朝早跑多數要午睡補充返 如果公司同屋企相隔唔遠 可以玩通勤跑 觀塘某潮牌店長朝朝早都係沙田跑返去觀塘 成五十歲人 真心佩服

有睇過佢訪問 好撚型

係咪跑到去彩虹之後搭mtr 嗰個 我見留言小佢最後咪又係要搭鐵
最大障礙係...
難得放完工無耐想做下自己野既時間都無,就要上床訓教
假設放完工返到去19:00,可能食完飯沖完涼就上床訓教
第二朝又要大清早起身跑步,跑完步又要準備返工

每當諗起自己連少少私人時間都無,就打消想晨跑既意慾
最大障礙係...

same

大佬你返工精神,
做野有效率D,少錯D,
收工前HEA下然後準時收工唔好咩
最大障礙係...

晨跑就係你嘅私人時間
成個世界冇乜人 得你一個同啲呼吸聲
最大障礙係...

晨跑就係你嘅私人時間
成個世界冇乜人 得你一個同啲呼吸聲

但有時同朋友whatsapp/IG聯誼下傾下計,樓主你係咪一去到22:00就自動唔online?

不過我都好嚮往世界得自己一個果種清靜,但自己又唔想犧牲私人時間去成全呢件事,所以樓主你真係好超脫
訓先 聽朝繼續

想試,不過唔食野先又好難有每動力
食完又唔可以即刻跑步
試過朝早跑,最大既難處係起身個下
最大障礙係...

跑步咪係私人空間
朝頭早跑真係好開心
平時超多人的地方任你跑
早排仲可以跑到見到出太陽
人都健康啲
利申:
5點起身
6點跑完沖涼
7點番工
8半開工
我以前係6點半游水 7點半食早餐 8點開工
好想試下五點跑步 諗到個種靜真係好爽

利申跑夜晩
朝頭早跑真係好開心
平時超多人的地方任你跑
早排仲可以跑到見到出太陽
人都健康啲
利申:
5點起身
6點跑完沖涼
7點番工
8半開工

咁早餐呢??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞