[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
想問ios係咪有個app for gta v online?!

好似冇啲咁嘅野
想問ios係咪有個app for gta v online?!

IFruit?
日本 美國app store 先有
11月11日光棍節車聚
正常版車聚:

我地班人真正的車聚:
今日係咪出埋架跑車
新車已出
旋風 龍捲風
1,890,000

新車唔好買
無渦輪無波箱
加速好慢
新車唔好買
無渦輪無波箱
加速好慢

塗裝得果幾絛線,咩資格賣1.8m
新車唔好買
無渦輪無波箱
加速好慢

加速好快喎果架,電車黎嘅
佢個條bar啲數冇乜用,實際渣下先知
最快電車
轉彎好屎
最快電車
轉彎好屎

呢個真,轉彎真係好屎
有冇人試過要再入啟動碼?
打左入去話唔正確
有冇人試過要再入啟動碼?
打左入去話唔正確

啟動碼?

現已推出:旋風龍捲風
在過去,認為電動車只是給老弱婦孺和環保人士用的交通工具這種想法,一點問題也沒有。然而,這一切都將成為歷史;旋風龍捲風已然降臨,要以風馳電掣的速度顛覆你的看法。快駕著這輛引領電動時代潮流的車,以迅雷不及掩耳的速度拋開對手:現已於傳奇車業推出。
雙倍 GTA 遊戲幣與聲望值獎勵(11 月 14 至 20 日)
把握長達一週的雙倍獎勵活動,加把勁累積 GTA 遊戲幣與聲望值。快加入「載具戰爭」證明自己的生存實力,然後換個裝備進入變形狂飆競速爭取雙倍 GTA 遊戲幣與聲望值。或是在自由模式中擔任保鏢或副手,協助 CEO 運送貨物,趁著雙倍 GTA 遊戲幣薪資活動大賺外快。
本週折扣優惠
不論您是個兜風騎士,還是比較喜歡開著民用直升機遨遊天際,本週的折扣優惠都能滿足任何人的小小願望。即日起至 11 月 20 日期間,下列內容均享七五折優惠:
狂野飆客
摩托幫會所客製化項目
摩托幫製造廠升級
軍火走私
防空拖車(包含立即購買與批發價)
「軍火走私」系列刺青
走私大暴走
輕極(包含立即購買與批發價)
飛行載具武器
武裝國度
突擊步槍
狙擊槍
軍火大亨
水陸鐵尼高(包含立即購買與批發價)
武裝禮車
加碼競速與時間挑戰賽時程表
裝上競速裝備,加入本週排定的加碼競速及時間挑戰賽吧。活動將於 11 月 20 日截止:
加碼特技競速:「斑馬飆道」(限定使用跑車)
時間挑戰賽:「戈多山」
透過遊戲內手機中的「快速加入」應用程式,或進入位於軍團廣場的黃色光圈,即可參加加碼競速。贏得前三名的玩家可贏得 GTA 遊戲幣獎勵,且所有參賽玩家不論排名均可獲得三倍聲望值。在遊戲內的地圖上設定前往「時間挑戰賽」標定地點的導航點,並進入紫色光圈即可參賽。打破標準時間紀錄,即可獲得高額的 GTA 遊戲幣與聲望值。
TGA官方公佈了2017年The Game Awards的全部獎項提名名單

Best Ongoing Game

-Warframe
-Rainbow Six: Siege
-Overwatch
-Grand Theft Auto Online
-Destiny 2
-PlayerUnknown's Battlegrounds

GTA
呢輪先玩online
仆街咁難賺錢既 打左成個禮拜都係得三廿萬 做咩都唔夠咁
呢輪先玩online

課金的時候到了
呢輪先玩online

打搶劫任啦
呢輪先玩online

買20萬屋開搶劫任
新手啱啱玩
一頭霧水。。。
揸cyclone賽車食晒x80, xa21塵

最少一開頭八九秒,佢哋食緊你塵
新手啱啱玩
一頭霧水。。。

先玩聯絡人任務練下技術升下級
夠20-30萬就買一間高級公寓開打劫
買巨牙鯊魚卡即送70萬GTA$$

要係聽日買新直昇機的人機會黎啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞