[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
而家返緊屋企,希望未fix
仲未fix呀
點解買左新屋同ceo車庫save唔到
同埋帕格薩斯果d飛機係咪都買唔到?
想問下點先save到
房地產唔得
帕格薩斯都唔得
改改佢就得,油顏色之類
唔該兩位巴打
希望今晚可以最後衝刺
帕帕格試下買左之後 揸佢入機庫 再試試換位save
唔該巴打
新車已出
薩維斯特拉 經典跑車
990,000
有武器
可入MOC改裝

https://youtu.be/_IePuk1yS_0
GTA 線上模式 2018 年最新登場:愛尼仕薩維斯特拉、外加全新獎勵

愛尼仕薩維斯特拉現已推出 愛尼仕薩維斯特拉將大型美式跑車特有的超強馬力與存在感,全數濃縮到最潮的流行設計中。除了加裝一些強力改裝升級配件,也可以將這款經典跑車開進復仇者或機動作戰中心的載具工坊,再裝備高速前端機關槍。 愛尼仕薩維斯特拉現已能在傳奇車業購買。
R*隻server 好似鳩鳩地
成日都儲存失敗
係 好慢
太多人bug車炸ser
咁耐都唔fix賣大包
PS4 30LV求帶搶劫任 啲外國人好雷
似要1.43先fix到
我賣車賣到出毎日上限
仲未俾我再賣
係咁無法存取角色1 角色2又無事 我係咪奶左野
GTA5、犯罪組織新手包巨牙鯊卡同捆 (中英韓文版)
HK$860.00
https://store.playstation.com/zh-hant-hk/product/UP1004-CUSA00419_00-ASIA000000000013?emcid=hk-cht_fb_holiday_sale_171227-180108
860$咋,幾抵

留意賣車規則
GTA5、犯罪組織新手包巨牙鯊卡同捆 (中英韓文版)
HK$860.00
https://store.playstation.com/zh-hant-hk/product/UP1004-CUSA00419_00-ASIA000000000013?emcid=hk-cht_fb_holiday_sale_171227-180108
860$咋,幾抵

我買左新手包
bug錢都要成本
PS4 30LV求帶搶劫任 啲外國人好雷

留個psn啦 我都做緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞