[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
肌肉車本身跣
落雪更加跣
落雪揸咩車都會比平時更跣
落brake請預多一倍距離
albany hermes個bug fix返好未?
聖誕都過了
尋晚免費買到喇喎
PS4冇呢個bug
我係指PC
新車已出
傲弗拉 獨裁者
1,955,000

抓地力爆分

推薦買
呢排手緊唔買新跑車住
玩到200lv都係得架防彈車
大耐冇玩 有冇人carry

個save冇左
ONLINE SAVE點會無

試下綁定SOCIAL CLUB 睇下有無
個時ps3用左日本psn玩
結果ps4個時係用緊香港psn
所以重玩緊
話說軍火庫有無咩要注意?因為就夠錢,應該都係攻最平嗰個
近公路/機場較佳

前置任會比較輕鬆

傲弗拉獨裁者現已推出

如果您這一生的願望,就是希望在好麥塢大道上遊車河的時候,能感受到眾人欽羨的目光,那麼傲弗拉的工程師有三個字想告訴您,那三個字就是:獨裁者。這款把環保放一邊,專為追求飆速而打造的超跑,絕對能讓您在呼嘯闖過紅燈、「停止」路標和穿越馬路的行人時,讓眾人訝異地轉頭探看。歡迎立即前往傳奇車業購買傲弗拉獨裁者。

「團體嗜血殺人狂」競爭模式
好玩到叫人焦躁不安的經典競爭模式「嗜血殺人狂」再度回歸,這次不但有瘋狂復仇……您也不再是單打獨鬥。隆重介紹「團體嗜血殺人狂」!兩個隊伍將在這個充滿折磨的競爭模式中彼此對決,連滾帶爬用盡全力生存,只求活得比對手更久。配備霰彈槍的「殺人狂」隊伍要在一片漆黑中,追殺那些除了熱像視鏡和手電筒外手無寸鐵的「獵殺對象」。但可別太得意忘形,因為每過一分鐘,隊伍的角色就會對調,直到其中一隊被殲滅為止。即日起到 1 月 8 日止,進行「團體嗜血殺人狂」還可享雙倍 GTA 遊戲幣和聲望值。
機場,老崔嗰個都得?見最平嗰paleto應該近老崔嗰個
見有更新 ps store有gta online
但我本身有玩開 洗唔洗再買個三百幾蚊pack?!

好少玩 想玩番
有冇人可以互add
低lv人士
me
ME
留tg
有冇人仲有PS3同PS3既GTAV可以幫下手轉移角色
官方停左轉移 有都冇用
點解可以咁多錢
又話有車送 岩岩online無既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞