[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
有無人太平洋同我一樣開唔到第三關 ?

我都係 點解決?

我有幾個fd都係咁 係咪焗你買設施做末日搶劫
有無人太平洋同我一樣開唔到第三關 ?

我都係 點解決?

我有幾個fd都係咁 係咪焗你買設施做末日搶劫

轉主機英文就玩到
有無巴打可以教下新版本點搵到直升機
兜左勁耐都搵唔到

太平洋尾關

有無巴打可以教下新版本點搵到直升機
兜左勁耐都搵唔到

太平洋尾關

試下玩前係online mode 入一入飛行學校先
push
ps4有無代練
ps4有無代練

淘寶好似有
不過有比r*封鎖風險
ps4有無代練

淘寶好似有
不過有比r*封鎖風險

代bug會唔會直接D?
GTA 線上模式:全新貝飛特戰士、瑞雪降臨以及即將推出的節慶好禮

在這個事事講求妥協的世界,貝飛特戰士所傳達的訊息非常清楚:不管律師怎麼說,您不是非得要和解不可。洗鍊俐落的美感與四驅越野車強大馬力的完美搭配,成就了這款多功能經典跑車,長途跋涉變成小事一樁,有了它,您就能輕鬆遊走於都市和鄉間,享受魚與熊掌兼得的生活。歡迎立即前往南聖安地列斯超級汽車購買。

瑞雪降臨南聖安地列斯

今早您望向辦公室窗外時,一定會發現景色跟以往大不相同。肆虐了一整夜的雪暴和寒風,為南聖安地列斯蓋上了厚厚一層白雪,專家們更預測之後好幾天都將維持這樣的景象。只要按左方向鍵或鍵盤上的「G」鍵,即可拾起雪球、朝著毫無戒心的當地人用力丟去,體驗純正的佳節氣氛。也別忘了拍下您在雪中的惡搞時刻,並參加 #FESTIVESURPRISE2017 Snapmatic 比賽!投稿時間為即日起至 1 月 1 日止。

免費汽車及節慶期間更多好禮

https://media.rockstargames.com/rockstargames-newsite/gifs//54b81c7.mp4

管您今年是頑皮搗蛋還是很乖巧聽話,GTA 線上模式都為所有玩家準備了豐富好禮。請密切注意這一波豐富的節慶好禮,包括今天的 5 款免費噴射飛行器塗裝、歡慶聖誕夜禮物,以及聖誕節當天 12 月 25 日(週一)登入即可免費擁有的亞班尼荷米斯肌肉車(以及更多!)。

所有節慶活動的詳情請參閱此處,並請追蹤關注 Rockstar 的 Twitter、Instagram 和 Facebook,確實掌握各項精彩好禮和內容。佳節愉快!
唔知咩事 我PC GTA明明有層20萬樓同過咗12 lv,但係到而家仲未開到打劫任,凈係可以去人哋場到做
唔知咩事 我PC GTA明明有層20萬樓同過咗12 lv,但係到而家仲未開到打劫任,凈係可以去人哋場到做

我就pc邊緣人未做過打劫任
(pc好難唔做邊緣人)
兩隻角色都15 lv,一個住中階住宅
一個住高階住宅,每日開個單人賽車
係終點線前等時間過
其實,除咗不斷殺人,已經感受唔到隻game有咩嘢玩
ONLINE係多人遊戲
自然係多人先好玩
但你開到打劫任未先????我而家啱晒條件都仲未收到電話 係咪中咗bugs.....
隱型直升機真係好勁

(pc好難唔做邊緣人)
係終點線前等時間過
ONLINE係多人遊戲
自然係多人先好玩

我啲朋友冇人玩
有嘅都唔係pc,偏偏我就只得pc
public session 你懂的

(pc好難唔做邊緣人)
係終點線前等時間過
但你開到打劫任未先????我而家啱晒條件都仲未收到電話 係咪中咗bugs.....

地圖上仲有冇L標記
正常第一次係去萊斯特屋企
再等第二個電話,會叫你去佢間工場

(pc好難唔做邊緣人)
係終點線前等時間過

地圖上仲有冇L標記
正常第一次係去萊斯特屋企
再等第二個電話,會叫你去佢間工場

去完工場,返自己屋企,途中應該會收到其他活動嘅電話。返到屋企,會自動去咗策劃室,左上角會有相關說明。

至於末日搶劫,係萊斯特屋企旁邊有個H標記。去到會收到佢叫你買基地嘅電話。
已經無L啦,等到而家佢仲未call我,見過一次喺佢屋企
ESC --> 統計資料 --> 內容
睇下12 lv 前嘅嘢係唔係全部解晒鎖
要全部解鎖先開到㗎?
12lv以內嘅,我除咗箱子空投同帕格薩斯以外都開晒
要轉簡體/英文語言
文字都關事?!
我屌,一轉英文即刻收到call
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞