[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
FIX左啦

買完個三層樓車庫先黎fix,,重未塞滿佢呀
我本身都係得3間屋,同一層CEO車庫,所以冇位擺bug車
我都係bug完第一次然後賣一兩架,再用自己錢買多3間屋+買齊3層CEO車庫
因為個bug買唔到房地產,頂多樓replace樓賺差價
仆街我拎黎bug果個人仔存取唔到
好抵

終於都fix咗,不過已經冇意思,應該夠玩到gta6
隔兩日賣一架,陰d陰d咁賣都夠過埋下半世
咪係
係頭幾日先係一日賣一架free返啲車位
加上本身都冇野想再買,依家只係補返哂啲超跑同換下最貴裝修之類,啲閒錢都冇咩地方用
拎改車咁囉
賣一架飛天車都夠我整四架超跑
一架超跑我預50萬去改車,順手bug嗰啲超跑都未整
已經改哂,依家發覺其實佢game都唔係好多款跑車,同埋有好多跑車渣起手真係幾廢
超跑我嚟嚟去去都係揸嗰兩三部
其他買返嚟擺
依家鐘意新果架sc1,幾好渣
今晚就改
順手賣多架車free返個位
依咪fix左
雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值獎勵進行中
如果您的新年新願望,是用手電筒狠狠痛擊手持霰彈槍的喪心病狂小丑,還能因此賺進大筆鈔票的話,恭喜您,這樣的大好機會來了。即日起到 1 月 8 日止,只要參加最近推出的競爭模式「團體嗜血殺人狂」,就可獲得雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值。此外,直到 1 月 8 日前,參加「佔地為王」模式將對手辛苦得來的地盤搶奪過來的同時,也還可以獲得雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值獎勵。

特定載具超值優惠
新年當然就是要買新車,不然呢?即日起到 1 月 8 日,我們針對空戰、高速逃亡和武裝地上支援等各種用途的多款載具,推出令人心動的折扣特惠,協助您輕鬆解決任何搶劫任務中的敵人:

機動作戰中心車頭:半價優惠
旋風龍捲風(超跑):七折優惠
古羅帝幻象(超跑):七折優惠
歐斯洛熾烈(武裝載具):七五折優惠
FH-1 獵殺者:七五折優惠(直升機:包含立即購買與批發價)
P-45 諾科塔:七五折優惠(飛機:包含立即購買與批發價)
HVY APC:七五折優惠(武裝載具:包含立即購買與批發價)
點解無啦啦送50萬黎
我個50幾萬拎完,熄game開翻又冇左
個bug係咪已經fix左
已經搵唔到第2粒仙人掌
LOAD SAVE
較左個ser等佢load好耐
試下改mtu
獨裁者仲好揸過x80
唔見左出售 個制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞