[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
呢個故事教訓大家
聲稱「免費」嘅嘢一定信唔過
Only the JOKE IS FREE
轉番中文試下
一樣
都係警告、然後購買失敗
咩平台
PS4/PC
今次呢個bug應該只係發生係PC玩家
我pc買到
買完之後全副身家無晒
咁即係扣咗你錢囉
今次呢個bug應該只係發生係PC玩家
我pc買到
買完之後全副身家無晒
咁即係扣咗你錢囉

pc表示扣撚左 會唔會有得比番錢我
要開support ticket,總之係買唔到定係買完唔見錢都要開
將來有咩跟進都係靠個ticket ID
佢個community forum不斷有人出post,但佢客服冇理過
https://support.rockstargames.com/hc/requests/new
有YouTuber直播時口口聲聲話冇扣佢錢
仲check埋銀行交易紀錄
但心水清嘅,一睇佢右上角個銀碼,已經見證佢唔見咗錢
https://www.youtube.com/watch?v=3PFH7m3V2qE&feature=youtu.be
由此可見,啲咩交易紀錄都係廢嘅
隻game可以直接修改你啲錢,連紀錄都唔會有
其實單機真係不如玩MOD
啲會所、地堡嗰啲全部都係用嚟玩多人任務
反而你offline玩MOD想要咩大屋遊輪都有
啱吖
之前同fd 攞貨俾架轟炸機追住,又有人係地面打我哋
入撚咗Michael Bay 片場咁款
落雪問題定點?
架免費車跣到仆街
落雪影響都幾大
我渣果啲越野車(叛亂份子同新果架勃拉吉)都跣到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞