[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
咁多位巴絲借位一用
PS4主機遊戲相關二手買賣TG谷, 平時都可以吹下水

https://t.me/ps4buyandsell
一個身家過億的科技行業富豪、一個理想主義的情報探員、一個有社交障礙的陰謀論提倡者和一台神經質的超級電腦,在迫於無奈的情況下一起聯手合作令聖安地列斯免遭毀滅。在這個全新的線上模式冒險之旅,由於來路不明的敵人可能帶來的災難性威脅,您和您的犯罪伙伴需要挺身而出解開這個謎。當中的威脅遍布四處,從繁忙的洛聖都市到海上,從海上到奇力耶德山的山中,一切威脅都需由您來消滅。

「末日搶劫」將於 12 月 12 日在 Grand Theft Auto 線上模式推出。

咁即係會有新打劫任?
定又係運貨

應該唔係 再出都無人買

岩岩係fb先見d鬼佬屌 逃獄都有一半人過唔撚到 仲出新打劫把撚

唔撚係呀逃獄一半過唔到
又可以坐kuruma入去救人,飛機就咁同戰士兜圈就得
玩得屎咪認啦

街場連飛機都未搶到 有次啲癲佬自己炸咗架機,有次我渣到架機去機場泊埋入去,然後有人走場

講真
打劫比可以兩個人玩既話應該易過4個 太多雷撚
一個身家過億的科技行業富豪、一個理想主義的情報探員、一個有社交障礙的陰謀論提倡者和一台神經質的超級電腦,在迫於無奈的情況下一起聯手合作令聖安地列斯免遭毀滅。在這個全新的線上模式冒險之旅,由於來路不明的敵人可能帶來的災難性威脅,您和您的犯罪伙伴需要挺身而出解開這個謎。當中的威脅遍布四處,從繁忙的洛聖都市到海上,從海上到奇力耶德山的山中,一切威脅都需由您來消滅。

「末日搶劫」將於 12 月 12 日在 Grand Theft Auto 線上模式推出。

咁即係會有新打劫任?
定又係運貨

應該唔係 再出都無人買

岩岩係fb先見d鬼佬屌 逃獄都有一半人過唔撚到 仲出新打劫把撚

唔撚係呀逃獄一半過唔到
玩得屎咪認啦

街場連飛機都未搶到 有次啲癲佬自己炸咗架機,有次我渣到架機去機場泊埋入去,然後有人走場

講真

全福銀行
想問online 統計資料個死亡次數係唔係創新角都係累積架 殺得一兩個人 死左成過百次
想問online 統計資料個死亡次數係唔係創新角都係累積架 殺得一兩個人 死左成過百次

累積

累積

有冇得重計? 要開新用戶玩?

咁即係會有新打劫任?
定又係運貨

應該唔係 再出都無人買

唔撚係呀逃獄一半過唔到
玩得屎咪認啦

講真

玩街場等人又耐,啲人又伏
我開咗十幾次逃獄都未完到任
玩黎真係曬時間

咁即係會有新打劫任?
定又係運貨

應該唔係 再出都無人買

唔撚係呀逃獄一半過唔到
玩得屎咪認啦

講真

玩街場等人又耐,啲人又伏
我開咗十幾次逃獄都未完到任
玩黎真係曬時間

逃獄正常
因為要少少合作先得
繼承ps3 online save個功能係咪已經冇左 近排先買左ps4 有冇可能send信去rockstar 拎翻個save
繼承ps3 online save個功能係咪已經冇左 近排先買左ps4 有冇可能send信去rockstar 拎翻個save

已經閂左個繼承

3月已經無左
明天有更新

今日LAST DAY 特價APC 暴君
要買就快
明天有更新

要買就快

認真?
明天有更新

要買就快

認真?

對唔住

機動作戰中心車頭
APC
武裝坦帕
HVY 夜鯊
半履戰車
沙丘 FAV
卡林鐵尼高
防空拖車
兀鷹攻擊直升機

依D先特價

手殘腦殘 唔好意思
明天有更新

要買就快

認真?

對唔住

機動作戰中心車頭
APC
武裝坦帕
HVY 夜鯊
半履戰車
沙丘 FAV
卡林鐵尼高
防空拖車
兀鷹攻擊直升機

依D先特價

手殘腦殘 唔好意思

有一刻相信係真
聽日幾點更新
聽日幾點更新

平時更新都係五點左右
有時六點

累積

有冇得重計? 要開新用戶玩?

wfc啲kill death
未出update

要買飛天車
早知唔撚買ruiner2000,冇撚用嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞