[PS4]GTA V Online 集中討論區(3)唔通一定有飛機先可以買機庫咩

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
我都等緊
呢排成日見啲人吹到話出新地圖,如果真係有就好
雖然唔覺得佢仲會整

豐厚獎勵
本週遊玩 GTA 線上模式,狂飆衝上天際,獲得更高額的獎金吧!即日起至 3 月 12 日止,所有 Rockstar 製作和認證的特技競速都提供雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值。一路飆速衝過朗恩.艾特梅茲風車農場,在「風車地獄」中躲過被瞬間砍頭的命運,或是在「花園銀行衝到頂」中一路甩尾到高空……一切都是為了追求狂飆的刺激感,還有豐厚的報酬。我們提供各式各樣驚險萬分的競速供您挑選,還有超多選項,可以滿足您腎上腺素狂飆的慾望。

折扣優惠
以下這些高階載具,可以讓您從望塵莫及的小咖變成遙遙領先的大咖!而超值的效能升級優惠,更能為您現有的收藏注入新生命。

超跑、跑車以及更多
愛尼仕 RE-7B(超跑):六五折優惠
瓦格納浪子(超跑):七折優惠
皇霸天 ETR1(超跑):七折優惠
貝飛特戰士(跑車):七五折優惠
脫普斯拉力(跑車):七五折優惠
威皮越野卡車(越野車):七五折優惠
佩嘉西鬥牛(經典跑車):七五折優惠

升級項目和改裝選項
引擎升級零件:七五折優惠
變速箱:七五折優惠
煞車:七五折優惠
排氣管(包含噴射輔助升空):七五折優惠
擾流板:七五折優惠
渦輪:七五折優惠
塗裝:七五折優惠
本週歡迎前往武裝國度享所有彈藥七五折優惠(不包含 Mk II 彈藥),不過在這之前,記得先去一趟郊區服飾,免得錯過了所有「炫炮特技」服飾與刺青七五折優惠。如果您趕時間,別忘了您也可以在自由模式的「互動選單」中購買彈藥。
如果騎著長翅膀的機車在空中飛翔,還是無法讓您吸引眾人目光,那麼這款塗裝肯定能奏效。即日至 3 月 12 日,登入 GTA 線上模式的玩家可免費獲得佩嘉西暴君專用的格紋塗裝。
係咪每次48分鐘換新戰局就可以唔洗比地堡同埋ceo的費用
好似比都比到窮

地堡d原料買一次75000係咪補滿
係咪每次48分鐘換新戰局就可以唔洗比地堡同埋ceo的費用

ANS:都要比

地堡d原料買一次75000係咪補滿

ANS:係 但補滿原料=/=滿產品
ceo幾時都要俾, 地堡製毒工場應該唔使俾。

地堡原料可以買15000, 然後開playlist, 地堡會繼續生產, 兩個鐘後返來, 原料用完, 等原料補充送到, 15000元填滿。
What’s playlist
I see 之前見到d人用黎卡原物料

我仲係到諗就算補滿先得小小貨
不如關閉生意 慢慢偷車仲好賺
暫時未有錢研究野住
我覺得你要揾錢呢舊野冇理由唔用,你偷車都係廿分鐘先出到一架,淨返時間咪用黎入下貨
冇ceo運貨咁悶

雖然我依家都閂咗個地堡
冚家拎, 最須時psn又瓜
屌完即好返
仲未入到
咁你地出貨會係單人公開戰局出定係多人戰局出
怕唔怕比人炸貨
一定單人
偷貨就無所謂 岀一定要單人
因為我見人地話多人出貨多d錢
一比人炸貨即拔上網線就冇事
不過一衰左就唔見幾百萬
所以都驚驚地
多人出貨係會多錢少少

炸貨即拔上網線都係可以
但會唔見小小貨
多果幾萬蚊成日要睇有冇人黎緊打你好大壓力
地堡出貨係咪要抽出貨方法
3部車15個點邊送到
搵副手
其實做副手有幾錢賺
佢地會唔會玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞