2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike

搵成龍做浪矢

大陸版?

右邊果個係細路女定賣魚店個仔?

支那版應該改做問浪矢點樣包多幾個二奶
支那版浪矢會唔會捉啲細路入雜貨店

搵成龍做浪矢

大陸版?

同埋點樣可以唔駛對私生女負責

搵成龍做浪矢

大陸版?

同埋點樣可以唔駛對私生女負責

現在開始威脅你個cam man係咪打緊J 個畫面震到
原來草剪剛已經晨早開左TWITTER

響網上見到佢地3隻野個樣真係覺得有D唔知點既FEEL
刑事ゆがみ第5話に
板谷由夏さん、丸山智己さん、木下ほうかさんの出演が決定

弓神SNOW惡人比賽冠軍
點解可以坐監坐得咁悠閑?

https://www.youtube.com/watch?v=vqI4EOUKJKg

https://www.youtube.com/watch?v=vqI4EOUKJKg

幾廿歲人重要做呢D野

幾廿歲人重要做呢D野

好奇怪

幾廿歲人重要做呢D野

好奇怪

果然無左j家光環做乜都奇怪d
想再睇草剪剛拍劇佢d劇好睇過木拓

有人話似門脇麥

特登遮埋個鼻

有人話似門脇麥

特登遮埋個鼻

民眾之敵佐藤議員個人設白痴過頭
就算係香港既游惠禎都唔會唔知乜係委員會

有人話似門脇麥

特登遮埋個鼻

有人話似栗山千明

但應該唔會搵佢掛

有人話似門脇麥

特登遮埋個鼻

下爬粒肉一模一樣

搵門脇麥果陣搵到佢

有人話似門脇麥

特登遮埋個鼻

有人話似栗山千明

但應該唔會搵佢掛

栗山千明bb洗做佢陪襯
今集最尾預告滿島光
民眾之敵佐藤議員個人設白痴過頭
就算係香港既游惠禎都唔會唔知乜係委員會

香港幾千票選出黎的區議員質素都係咁上下
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%

升咁多

日本人真係喜歡食屎
望住月9 火9 火10 木10嘅收視

好睇咩 雖然有睇 但係一路做其他野一路播

係咪真係咁好睇

可能男同女唔同
師奶應該幾鐘意睇?

我絲其實睇得幾開心唔算悶到要停
當然主要始終係睇人
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%

升咁多

日本人真係喜歡食屎
望住月9 火9 火10 木10嘅收視

好睇咩 雖然有睇 但係一路做其他野一路播

係咪真係咁好睇

可能男同女唔同
師奶應該幾鐘意睇?

我絲其實睇得幾開心唔算悶到要停
當然主要始終係睇人

呢套野我覺得係愛回家果type 9下9下又一集
要思考既劇通常收視都唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞